Deltagaromdömen

Deltagare om utbildningen

 

 

OM UTBILDNINGEN

Jessica Östberg

Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min "Comfort zone", även om det jobbigt just när en gör det.

Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!

 

Ellen Beate Dyvi

Extra Allt gir fordypning i mange retninger. Det viktigste for meg er samarbeidet og det delingen med de andre, at vi gjør øvelser sammen gir innsikt i at vi trenger hverandre.

 

Susanne Garpenhag

Jag tycker att utbildningen var fantastisk. Dels innebär utbildningen att jag fått mer som jag kan ge till mina deltagare i mina små klasser och så har den inneburit att jag kommit ett steg längre på den mjuka vishetens väg. Jag tycker att jag blir mer tolerant och att mitt hjärta mjuknar.

 

Yvonne Jonsson

För mig personligen var dagarna fantastiska som vanligt.

 

Åsa Forsell

Innehåll och upplägg jättebra. Bra blandning mellan teori och övningar. Musik och dikter passade jättebra ihop. Jättebra med ett fokus att skapa energi, då blir ju allt tillåtet. Har påverkar mig positivt och väckt nyfikenhet och lekfullhet i min framtida Yinpass. Mer mod att blanda och inte var så stolt i praktiken. Upplevt att jag fått ut mer av rörelserna när vi blandar stillhet med flöde.

 

Sofia Jonsson

Vid första kursen var min intention bla att lära mig andas, slappna av etc, lite mer för egen skull, pga av att jag var stressad och nära utmattning. Det var den bästa terapin! På köpet fick jag med mig kunskaper som jag också har haft användning av både privat och genom yin-klasser. Denna gång ville jag, förutom en investering för mig själv, också lära mig mer och få nya idéer inför mina kommande yin-klasser. Dina yin-klasser var fantastiska, vilket flow! /.../ Helheten i kursen gör att man värderar sig själv och livet på ett annat sätt efter. På ett positivt, lättsamt och stärkande sätt. Man får ett annat djupare perspektiv....svårt att förklara.

 

Maine Lindholm

Jätte jättebra! Utbildningen har påverkat mig starkt. Många små verktyg att komma till lugnet på vägen, att lära mig mer om mig själv och kunna lära mig att njuta av mitt liv och känna lycka igen.

 

Klas Sandgren

Utbildningen har gett mig fler verktyg att när jag utövar min egen yinpraktik. Jag har just nu inga ambitioner om att bli verksam yogalärare, så för mig handlar det om att jobba med att få en så bra version av mig själv som möjligt, till exempel att kunna styra min energi i de riktningar som jag önskar men att även skapa en fin balans i livet där kropp och knopp hänger ihop.

 

Lars Renström

Utbildningen var givande på många sätt. Det jag fann extra givande var, förutom tennisbollarna - som är min absoluta favorit, var just avsnittet om energier, livsenergin QI. Det känns som om min yoga har tagit ett steg till, jag tror jag sagt det förut men det känns som en ”frälsning” - efter utbildningen blir jag ännu mer klar över vilken väg jag vill gå i livet. Min resa att finna nuet har verkligen accelererat efter senaste utbildningen. Det bästa av allt är att jag har allt framför mig - jag vill verkligen fördjupa mig ytterligare för att se vart denna resan kommer att ta mig.

 

När jag beslutade mig för att gå den första utbildningen så var det litet av en chansning. Syftet har hela tiden att söka en fördjupning i yoga, att med yogans hjälp gå mot Lars 2.0, det fanns egentligen inte på kartan att jag skulle undervisa, bara fördjupa mig. Har inte känt att jag varit redo att undervisa, framför allt för att jag inte haft hjärtat i yogan. Det jag känt och då framför allt efter senaste utbildningen är att jag ska gå hela vägen. Jag siktar att ta ALLA modulerna så snart tillfälle ges, även om det kommer att innebära att jag måste åka till Stockholm. Jag har en dröm och det är att leva på min yoga. Inte imorgon eller nästa år men innan jag ”viker in kepsen” så kommer jag att ha undervisat i den bästa av yoga. Jag har tankar och planer på hur det ska gå till och jag vet vilken inriktning det kommer att bli. När nästa lön kommer så ska jag anmäla mig till utbildningen som går i augusti! Avslutningsvis; tack för att du kommit in i mitt liv, att du hjälper mig att utvecklas i den riktning som jag vill - med betoning på JAG. Du gör mig till en snällare människa!

 

Erika Henriksson

Jag är påfylld med mycket ny kunskap och inspirerad att gå djupare i de olika delarna. Det känns så möjligt nu och kul att föra in olika sätt att jobba med energi, precis vad jag ville ha!

Dessa dagar har varit en härlig blandning av fakta, seriositet, humor, pedagogiska förklaringar, egen erfarenhet/ upplevelse av innehållet och de har känts läkande, rörande, lätta, kärleksfyllda!

Vill tillägga att det var en fin grupp att vara i, en fantastisk lokal, och tänk att Huddinge centrum kan kännas mysigt ;-) och att det finns en rawfoodrestaurang! Och en sak till; hälsa tack till dina fina assistenter!

 

Anders Nylander

Sanslöst bra! Jag är knockad! Steg 1 var bäst, men det här var världsklass! Känner mig omtumlad och tagen och hoppas hitta vägar att använda all denna kunskap och inspiration där ute i den andra verkligheten. Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för att jag "ramlat" in på Suryas utbildning och är nyfiken på vart det här äventyret är på väg? Tror det skulle vara välgörande, på alla plan, med flera män på utbildningen (även om det är rätt trevligt att vara ensam manlig deltagare bland 24 fina flickor... :-))

Varmt tack även till Pia och Lars som möjliggjort för Surya att sväva fritt!

 

Ulrika Sundquist

Jag är så påfylld med ny kunskap! Jag känner att jag kommer att ändra mitt upplägg på både mina fysiska yogapass och yinpass jag har för mina elever. Känner att jag kommit till en ny level, underbart!! Jag är oerhört tacksam och glad att jag valde att anmäla mig till denna kurs, kommer definitivt tillbaka på fler moduler! Håller tummar och tår för Umeå ❤️

 

Ellenor Allanson

Yin TT Extra Allt är en fantastisk personlig resa och ger många fina verktyg till ens elever.

Mycket givande fortsättning. Surya utstrålar trygghet och jag känner mig trygg i allt vi upptäcker. För det är en upptäcktsresa! Suryas trygghet förmedlas intuitivt till fantastiska elever/ kollegor/ vänner. Jag kände mig trygg i gruppen.

 

Sanna Åhs

En fördjupad och mer borrande kurs både när det gäller kropp och själ. Den har påverkat mig genom att jag sett fler hinder och mobiliseringar som jag bär på, och så klart rädslor. Men också mod.

 

Carina Johansson

Det var intensiva dagar med oerhört mycket roligt och mycket nytt. Jag har fått så mycket ny energi efter dessa dagar.

 

Gunilla Altin

Jag är så överväldigad och tacksam! Yin TT Extra Allt innehåller en fantastisk palett av många färger i otaliga nyanser - där jag provmålar och hittar mina egna favoriter. Jag är glad över att ha fått tillgång till denna färglåda. Blandar och ger... och jag ser min tavla växa fram, i flera dimensioner (alla sinnen stimuleras). Vidare på min väg tar jag med mig den stärkande kraften jag får av att utforska via min lekfullhet. Återigen lyckas Du att fascinera oss elever över fascians magiska egenskaper. På ett strålande sätt förmedlar Du Yins betydelse och dess symbios med Yang. Du förmedlar fakta, praktiska övningar blandat med frågeställningar och egna upplevelser med en fantastisk inlevelse och empati. Tack Surya!

 

 

OM SURYA

Jessica Östberg

Surya, du är så mycket mer än en lärare, det är fantastiskt bara att få vara i din närhet och ta del av din visdom och din värme.

 

Anders Nylander

Surya är YinYoga extra allt. Han skapar en stämning och miljö som betyder frihet i tanke och känslor för deltagarna. På nolltid upplever man öppenhet, medkänsla och kärlek - unik upplevelse!

 

Ellen Beate Dyvi

Vakker og innholdsrik :) Tillitvekkende. Kunnskapsrik. Fleksibel og ambisiøs. Jeg blir trygg.

 

Susanne Garpenhag

Surya du är fantastisk på det du gör.

Du känns som du gör det med värme, kärlek och hjärtat.

 

Yvonne Jonsson

Jag älskar din närvaro och ditt personliga engagemang som alltid ger oss det lilla extra. Det känns verkligen att du vill ge oss förutsättningarna för att hitta in till vårt innersta hjärta.

 

Åsa Forssell

Du är fantastisk. Närvarande, mjuk och kraftfull på samma gång. Du skapade en jättefin atmosfär och jag gillade att du kände dig fri att ändra i schemat utifrån vad DU kände skulle bli bäst. Fin gruppkänsla.

 

Sofia Jonsson

Du har så mycket visdom, erfarenhet, kunskap och klokhet i dig. Önskar jag kom ihåg allt du sa under dagarna.

 

Maine Lindholm

Du har rätt jobb!!!

 

Klas Sandgren

Surya är mycket duktig och behaglig lärare som är lätt att förstå. Han är lyhörd och ger mycket energi till deltagarna.

 

Lars Renström

Surya, du är en fantastisk person på många sätt. Din stora styrka är din totala närvaro och förmåga att se människorna bakom våra ansikten, du vet när det är befogat med en bekräftelse eller bara en kram. Du använder dig själv i undervisningen och du har alltid ett svar även om du inte vet så hjälper din grundsyn mig att tänka själv - utifrån just den mjuka vishetens väg! Vidare, men det har jag sagt förr, så är du pedagogisk och förklarande, det finns inget som är för svårt och du hanterar ditt/vårt gemensamma intresse på bästa sätt.

 

Erika Henriksson

Surya, du är en rik källa, du delar generöst med dig, förklarar bra, låter det bli hands-on så det går in.

 

Ulrika Sundquist

Surya, oj vilken kunskapsbank du besitter!!! Jag värdesätter det genuina i dig och att du är äkta. Bra upplägg, bra att hålla på tiderna och att det fanns utrymme till att prata om det som inte stod på schemat också.

 

OM KURSMANUALEN

Jessica Östberg

Kursmanualen är omfattande och full av verktyg. Ett riktigt uppslagsverk som jag vet att jag kommer att återvända till om och om igen.

 

Ellen Beate Dyvi

Vakker og innholdsrik.

 

Susanne Garpenhag

Fantastisk, innehållsrik och bra skrivet.

 

Yvonne Jonsson

Den kommer jag att använda mycket och speciellt nu i början när jag tänker mig att föra in det nya allt eftersom i mina yin yogaklasser.

 

Åsa Forssell

Bra manual. Fint med bilder och bra beskrivet varje del.

 

Maine Lindholm

Väldigt bra. Så mycket information och upplevelser under fyra dagar är det svårt att minnas: “yogabaksmälla“. Att kunna gå tillbaka till manualen och kunna bli påmind UTAN att man varit tvungen att anteckna som en galning utan kunnat koncentrera sig på vad du sa är fantastiskt.

 

Lars Renström

Kursmanualen är riktigt bra!

 

Ulrika Sundquist

Älskar manualer, denna var klockren!!

 

Carina Johansson

Amazing är det ord jag vill säga om manualen.

Aktuellt

 

Yin TT steg 2 - Filosofi 30 tim

Stockholm - Huddinges Hjärta

17-19 aug, 2018

 

Yin yoga TT - Grund 50 tim

Stockholm - Huddinges Hjärta

14-16 sept & 5-7 oktober, 2018

Kontakt

 

E-post: surya@yinyogameditation.se

Mobil: +46 (0) 733 197010

Instagram: @yinyogamedsurya