Deltagaromdömen filosofi

Deltagaromdömen

Deltagare om utbildningenOM UTBILDNINGEN

Pia Pohjakallio

Denna utbildning har gett mig påminnelser om var jag vill befinna mig i sinnet och på ett andligt plan och tid för att bekanta mig med "platsen" genom praktik och samvaro. Älskar att Yin-praktiken ramar in dagarna. Det har också varit en trevlig, underbart bred början och introduktion till olika ingångar in i yogafilosofin, nu har jag ett än större intresse att oftare bläddra i några av de böckerna som står i bokhyllan och väntar på sin tid. Samtidigt ger den taoistiska läran ett lugn till mig i att "gräva vidare" och påminnelse om värdet av det egenupplevda.


Ur ett lärandeperspektiv uppskattar jag innerligt öppenheten till hur var och en tar sig an kursen, avsaknaden av krav på prov eller "läxförhör", tilliten till att hur det som förmedlas och upplevs är en minst lika viktig del som att redogöra för det. Det är först nu efter dessa dagar som jag inser hur mycket jag uppskattar det och hur det gjort att jag kunnat ha en lite mer rent av taoistisk förhållningssätt till mitt deltagande i hela den här utbildningen och flöda med, läsa av lust och glädje. Också insikten om att många filosofier och syn på livet delar kärna, att det i dess komplexhet ändå är kärnan som är det intressanta och upp till var och en vilken väg det är som gäller upp till toppen av berget.


För mig är konsten och att mötas kring konstnärliga uttryck som utövare eller mottagare en underbart stor del av livet, den mjuka vishetens väg verkar mer och mer bli ett sätt för mig att befinna mig i konsten på ett mer kontinuerligt plan! Hurra för det!


Apropå balansakten så har samvaron med denna yinyoga-familj verkligen blivit ett sätt att balansera i livet och min praktik i livet (från att koka en kopp te till att driva, eller låta mig drivas med, i de olika projekt och engagemang jag ägnar mig åt). Miljard tack för det!


Ellen Beate Dyvi

Helt nydelig. Fint opplegg med veksling mellom yin yoga, forelesning og refleksjon oss studenter imellom. Taoismen er min filosofi. Jeg visste ikke om den før. Som en sann taoist hadde jeg ikke lest boken før kurset. Jeg fikk en herlig overraskelse, der jeg lå på ryggen og tok imot sannheten om mitt liv.


Lars Renström

Utbildningen var som vanligt väl genomförd, professionellt och strukturerat. Uppskattar verkligen alla yin passen med de olika teman som var med! Uppskattade åxå att vi tittade in lite djupare, än på grundkursen, på de olika filosofierna.


Yin TT filosofi och taoismen ger en ny dimension åt livet. Det är näst intill en livskunskap, eller snarare livsinsikt. Efter utbildningen ser jag på livet och ffa på mig själv på ett helt annorlunda sätt. Livet har ett högre syfte och just det syftet finns inom mig! Bra, för då slipper man leta!

I övrigt finns inget att tillägga, nu ska jag ut å undervisa. Mina planer fortskrider som planerat!


Ann-Charlotte Jensen

Jag är mycket glad att jag gick Yin TT Filosofi-utbildningen som är en del i min påfyllnadsutbildning som yinyogalärare. Jag kan varmt rekommendera utbildningen - både för dig som är yogalärare och även för dig som bara önskar delta på en härlig retreat

fullspäckad med visdom! Surya är en suverän lärare som på ett mycket generöst och professionellt sätt delar med sig av sin kompetens - det är ovärderligt. Material och upplägg på utbildningen håller också högsta klass.OM SURYA

Pia Pohjakallio

Underbar! och Överbar!


Ellen Beate Dyvi

Den beste. Takk!


Lars Renström

Surya, har sagt det förut men du är en bra pedagog och jag har funderar vad som gör dig speciell. Tror att det handlar om att du samlat på dig kunskap och erfarenheter i livet och kokat ner det till ditt. Du talar från hjärtat, hela tiden och all fakta finns lagrat inom dig men du gör det tillgängligt genom din mun och dina ord!


OM KURSMANUALEN

Pia Pohjakallio

En kort, grundläggande "kartläggning av kunskapsbanken" kanske ha gett mig med bristande yogafilosofisk kunskap en bredare översikt, samtidigt kan jag verkligen se och uppleva själv också hur en "Suryas Best Of" ger underbart öppnande perspektiv! Älskar bredden av olika syn som tas upp och inblandningen av konkreta praktiska redskap såsom 6 överenskommelser för visdom i samtal. Väldigt Tao vågar jag mig på att skriva!


Lars Renström

Manualen var ett riktigt bra komplement till utbildning och det som är riktigt imponerande av dig Surya är att du i stort sett följer manualen. Allt som sägs finns med i manualen, egentligen behöver man inte föra anteckningar men jag gör alltid det ändå!


Aktuellt


Yin yoga TT - Grundutbildning 50 tim

Stockholm - Little Peace

2-7 juli, 2019


Yin yoga TT2 - Extra Allt 40 tim

Stockholm - Huddinges Hjärta

1-4 augusti, 2019

Kontakt


E-post: surya@yinyogameditation.se

Mobil: +46 (0) 733 197010

Instagram: @yinyogamedsurya