Deltagaromdömen EY

Deltagaromdömen

Deltagare om utbildningen


EcoYoga gänget


OM UTBILDNINGEN

Johanna Ojala

Hur får jag ned det i text... något som jag upplevt i ett helt annat rike än det intellektuella och språkliga... Jag är ute på en resa som har pågått medvetet sen i jul 2018 då jag sa upp mig från mitt konsultjobb och bestämde mig för att dyka in i det som grodde i mig... nämligen en känsla av att naturen är viktig på något sätt och en vilja att utforska hur vi kan leva i samklang med den istället för i separation. När jag fick höra om EcoYoga kursen av Surya så visste jag direkt att den ska jag gå. Lite visste jag, att den skulle väcka så mycket i mig. Ekokunskap varvat med trädmeditationer, ceremonier, sånger och reflektioner om min relation till Moder Jord har hjälpt mig knyta närmare till något som är mycket större än mig själv - en känsla av samhörighet. Det har också gett mig en ökad förståelse för var jag befinner mig på min resa och att det inte bara handlar om att rädda naturen. Kursen har bekräftat för mig att förhållandet även är motsatt - naturen kan läka oss på så många plan och på så sätt kan vi rädda både den och oss själva. Det spritter i mig att fördjupa min relation till naturen och att dela EcoYogan med min omgivning!


Jenny Balotis

Jag har haft fantastiska dagar! Innehållet, upplägget, stället, naturen, allt var underbart.


Erik Forsse

Utbildningen var mycket bra, gav mig lite oväntade lärdomar, och det tycker jag alltid är bra.
Öppnade mina ögon mer än förut för hur mycket resurser vi människor använder. Har fått mig att upptäcka vanor av konsumtion som jag inte reflekterat över tidigare på samma sätt och jag drar nu ner ännu mer på min konsumtion och förhoppningsvis även handlar smartare än förr, långsamt ändrar vissa vanor.


Kursen hjälpte mig även att få bättre fokus på min väg i livet. Känner att jag har större klarhet över vad jag ska göra för att fortsätta framåt på min väg. Skogens och hela Jordens natur och liv har alltid lega mig nära om hjärtat, men nu känner jag för och förstår den/m bättre och där i också stärkt min vilja att hjälpa den/m.


Jag har också fått strukturer och aktiviteter jag kan använda mig av den dagen jag själv sätter ihop ett program och tar ut grupper i skogen. Sist men inte minst så kom jag hem igen med en ökad energi och större öppenhet och det är för mig den viktigaste ingrediensen för att finna glädje och förnöjsamhet i vardagen.


Jana Weber

Takk for de fine dagene tilsammen i den fantastiske naturen. Det var helt magisk, rensende og helbredende. Utdanningen var helt fantastisk. Man kommer dypere i kontakt med naturen, man lærer å forstår dypere hvordan alt i naturen henger sammen, hvordan man selv kan bidra til miljøet og naturen og lærer seg enkle ritualer fra ulike naturkulturer. Og alt dette har alltid vært en del av meg.

OM SURYA & ROLF


Johanna Ojala

Ni två alltså. Tack!
Rolf - Otroligt mysig att lyssna på. Pedagogisk, lugn. Tacksam för att du även gör korta stopp ibland för att lära oss något om en stubbe eller växt, som lite fin krydda. Den visdom du förmedlar har väckt ett utökat intresse i mig att studera ekologi och biologi.
Surya - Du är för go! Också lugn, pedagogisk, inlyssnande och väldigt sympatisk. Rolig. Det är lätt att identifiera sig med dig via att du är så vackert öppen om dig själv. Du förmedlar filosofin som du lär ut genom att verkligen leva den.

Tack vare dina kurser och sätt att undervisa har jag blivit inspirerad att börja hålla yogaklasser fast att det inte alls var mitt främsta syfte.


Jenny Balotis

Surya och Rolf kompletterar varann på ett fint sätt och är mycket kunniga.


Erik Forsse

Rolf och Surya är väldigt kunniga och rutinerade lärare. Båda är också otroligt varma och snälla. Det verkar som era olika kunskaper och även personligheter kompletterar varandra väldigt bra, kul att se er tillsammans.


Manualen är mycket bra. Den är lätt att läsa, innehållsrik och har väldigt fina bilder, en bild fick mig att börja gråta när jag öppnade den efter att jag kommit hem.


Jana Weber

Rolf og Surya har vært helt fantastiske som lærere. Rolf som erfaren ekolog og naturmenneske. Han har masse erfaring og vet hva han gjør og snakker om! Og han er helt down to earth!
Surya...også erfaren i så utrolig mange fag...full med enthusiasme og positiv energi. Begge lærere har vært ett med hele gruppen! Tusen Takk

Aktuellt


Yin yoga TT - Grundutbildning 50 tim

Stockholm - Little Peace

2-7 juli, 2019


Yin yoga TT2 - Extra Allt 40 tim

Stockholm - Huddinges Hjärta

1-4 augusti, 2019

Kontakt


E-post: surya@yinyogameditation.se

Mobil: +46 (0) 733 197010

Instagram: @yinyogamedsurya