Betalning

Betalning

Betalning

Här kan du läsa om olika betalningsalternativ och olika kontoinformation. Betala alltid in i så god tid som möjligt och glöm inte att skriva någon förkortning för vilken yin TT utbildning det gäller samt ditt namn.


Betalningsmöjligheter

Vi vill underlätta för alla oberoende av situation att kunna vara med och erbjuder därför följande olika betalningsmöjligheter:


  • Anmälningsavgift + resterande kursavgift - Detta är det vanligaste sättet. Betala anmälningsavgiften och inom 30 dagar resterande kursavgift.


  • Hela kursavgiften på en gång - Om detta är möjligt så underlättar det.


  • Avbetalningsplan - En del före utbildningen och resten efter. Om du gärna vill med men har svårt att få ihop pengarna just nu så bara skriv ett mail så ordnar vi så att du kan betala av merparten i efterhand. Minst 2000 kronor behöver du dock betala före kursen.


  • Stipendium - Reducerad avgift - Varje utbildning finns det möjlighet för en till två personer att delta till kraftigt reducerat pris (3500 kronor för hela utbildningen). Detta är till för dig som är sjukskriven eller av någon annan anledning inte har ekonomi för att vara med men väldigt gärna skulle vilja gå utbildningen. Skicka ett mail och fråga om det är möjligt ifall du känner att detta skulle vara det som möjliggör för dig att gå.
  • Du som går för reducerat pris får i gengäld gärna sprida info och bjuda in andra till utbildningarna.


Avbokningsregler 

Det är en anmälningsavgift på 2000 kr som betalas vid anmälan, du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp.

Du kan självklart betala hela beloppet med en gång.


Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker.

Vid avbokning av utbildningar som innefattar boende och mat kan ytterligare avgifter tillkomma. 


Generellt betalas ej inbetalade kursavgifter tillbaka utan om du inte kan delta i en kurs så får du det inbetalade beloppet minus anmälningsavgiften 

innestående för att användas vid en annan utbildning. Återbetalning av resterande belopp kan ske vid uppvisande av läkarintyg.


Corona

Vi undviker att ha fulla kurser utan ser till att kurserna anpassas efter lokalen så att det går att ha ett tryggt avstånd till varandra. Självklart ber vi dig att stanna hemma om du har symptom och inte är helt frisk. Vi anpassar också så att eventuella övningar endast sker med en eller två andra personer under utbildningen för att minimera smittrisk och försöker genomföra dem på ett så bra sätt som möjligt. 


När det gäller avbokning till följd av att du har symptom eller fått Corona så gäller i första hand att du får ha hela ditt inbetalade belopp innestående till en annan utbildning. Om en sådan inte kan erbjudas inom en överskådlig tid, eller om andra skäl föreligger, så kan hela summan återbetalas.  


Kontoinformation

Ofta betalas anmälningsavgiften eller kursavgiften direkt till studion där utbildningen hålls. Kolla alltid upp i FB eventet var du skal betala in. 

Du betalar du in anmälningsavgiften eller hela kursavgiften till: BG 5091-9430 om inte annat anges i FB eventet.


Swish

Det går också bra att betala med Swish: 0733-197010


Utlandsbetalningar

Betalar du utomlands ifrån så skall du använda följande:

IBAN: SE08 8000 0810 5907 4166 8636

SWEDBANK BIC: SWEDSESS