Yin yoga TT - Terapeututb


Yin yogaterapeut - 200 timmar

Terapeututbildning - Yinyogaterapeut

Steg 3: Yinyogaterapeut  - 200 timmarI denna 200 timmars terapeututbildning kommer vi att fördjupa oss i allt från holistiska perspektiv på hälsa och livsstilsfrågor till de terapeutiska aspekterna av de individuella fördjupningsutbildningar (steg 2) som deltagarna i utbildningen har gått.

Utbildningen blir med nödvändighet individuellt anpassad utifrån intresse och förkunskap.

 

Steg 3 - Yinyogaterapeut

Detta är en fortsättning på yinyogameditations fördjupningsutbildningar för dig som vill arbeta terapeutiskt som yinyogaterapeut och ha klienter. Du kan som alltid förstås gå utbildningen för din egen skull. Yogaterapeututbildningen är uppdelad i 2 steg:

1. Hälsoresan (100 timmar): Öppen för alla oberoende av förkunskap.

(Se www.halsoresan.online för mer info.)

2. Fördjupning, eget arbete samt praktik (100 timmar) 


I grunden så är all yoga terapeutisk men skillnaden mellan ”vanlig” yoga och yoga som terapi är att den terapeutiska yogan används för att arbeta med specifika problem, krämpor och sjukdom, att hjälpa kroppen i processen att hela sig själv. Det är inte fråga om symptombehandling utan terapin strävar att se helheten bakom det onda knät, den hårda magen, sömnproblemen, värken etcetera, vad är den underliggande energimässiga obalansen bortom symptomen.


Förkunskapskrav

För att gå steg 3 terapeututbildningen del 2 krävs sammanlagt minst 200 timmars steg 1 och steg 2 utbildningar eller motsvarande kunskaper. 


Certifiering

Efter genomförd utbildning blir du certifierad som yinyogaterapeut.

Obligatorisk närvaro under HELA utbildningen krävs för certifiering.

Investering

Hälsoresan (H1) - Förändra ditt liv en vana i taget (6 veckor) - 4200 kr


Hälsoresan - En resa till glädje och välbefinnande  (1 år - 100 timmar) - 24 000 kr


Nästa utbildningstillfälle

Första hälsoresan kommer att starta

3 januari 2022. Det går att ansöka till kommande utbildningstillfällen:

1 mars 2022

1 maj 2022

Anmälan

Anmäler dig gör du genom att betala in anmälningsavgiften eller hela kursavgiften. Ofta sker inbetalningen direkt till den yogastudio där utbildningen äger rum. Kontrollera betalinformation i FB eventet. BG 5091-9430


För dig som betalar internationellt är det följande nummer som gäller:

IBAN: SE08 8000 0810 5907 4166 8636

SWEDBANK BIC: SWEDSESS

Klaus Surya Kontis, Swedbank

(Glöm inte att ange namn och "Yin TT - Terapeut" när du betalar in) samt skriver ett mail till surya@yinyogameditation.se

Anmälan till andra städer än Stockholm sker via värdstudion.


Anmälningsavgiften är 4000 kr som betalas vid anmälan, du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp. Du kan självklart betala hela beloppet med en gång. Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

 

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är en månad före kursstart men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.