Yin yoga TT - Terapeututb


Yin yogaterapeut - 100 timmar

Terapeututbildning - Yin yoga terapeut

Steg 3: Yin yoga terapeut  - 100 timmarI denna 100 timmars terapeututbildning kommer vi att fördjupa oss i allt från holistiska perspektiv på hälsa, healing, kost och livsstilsfrågor med mera till de terapeutiska aspekterna av de individuella fördjupningsutbildningar (steg 2) som deltagarna i utbildningen har gått.

Utbildningen blir med nödvändighet individuellt anpassad utifrån intresse och förkunskap.

 

Steg 3 - Yin yoga terapeut

Detta är en fortsättning på yin yoga meditations fördjupningsutbildningar för dig som vill arbeta terapeutiskt som yin yoga terapeut och ha klienter.


I grunden så är all yoga terapeutisk men skillnaden mellan ”vanlig” yoga och yoga som terapi är att den terapeutiska yogan används för att arbeta med specifika problem, krämpor och sjukdom, att hjälpa kroppen i processen att hela sig själv. Det är inte fråga om symptombehandling utan terapin strävar att se helheten bakom det onda knät, den hårda magen, sömnproblemen, värken etcetera, vad är den underliggande energimässiga obalansen bortom symptomen.


Förkunskapskrav

För att gå steg 3 terapeututbildningen krävs sammanlagt minst 200 timmars steg 1 och steg 2 utbildningar eller motsvarande kunskaper.


Certifiering

Efter genomfördcertifnering blir du certifierad som yin yoga terapeut.

Obligatorisk närvaro under HELA utbildningen krävs för certifiering.

Investering

22 000 kr


Nästa utbildningstillfälle

Första terapeututbildningen kommer att äga rum under 2022.


Anmälan

Anmäler dig gör du genom att betala in anmälningsavgiften eller hela kursavgiften. Ofta sker inbetalningen direkt till den yogastudio där utbildningen äger rum. Kontrollera betalinformation i FB eventet. BG 5091-9430


För dig som betalar internationellt är det följande nummer som gäller:

IBAN: SE08 8000 0810 5907 4166 8636

SWEDBANK BIC: SWEDSESS

Klaus Surya Kontis, Swedbank

(Glöm inte att ange namn och "Yin TT - Terapeut" när du betalar in) samt skriver ett mail till surya@yinyogameditation.se

Anmälan till andra städer än Stockholm sker via värdstudion.


Anmälningsavgiften är 4000 kr som betalas vid anmälan, du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp. Du kan självklart betala hela beloppet med en gång. Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

 

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är en månad före kursstart men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.