Deltagaromdömen Döden & Sorgen

DeltagaromdömenIMG_0278
IMG_0276OM UTBILDNINGEN


Katarina Bergsten

De här dagarna har varit väldigt betydelsefulla på flera sätt. Jag har lärt mig mycket om processen och de olika stadierna av sorg. Förstått att sorgen oftast är längre än jag trott. Jag har själv inte varit kvar lika länge som jag kanske velat för att jag trott att "det borde vara klart nu".

Jag har också lärt mig att ingen sorg är för liten att sörja. En sorg är en sorg och då behöver den få finnas, få tid och få kännas. det jag tar med mig mest av allt, att varken döma min egen eller någon annas sorg till stor eller liten. Att inte skjuta på sorgeprocessen när jag själv tycker att min sorg ärför liten och obetydlig. Även att sätta ord på att det faktiskt ÄR en sorg, inte bara ilska eller ledsamhet, besvikelse eller nedstämdhet. 


Det har varit skönt att prata om döden och sorgen på ett naturligt sätt, vilket inte har varit en självklar och bekväm sak innan i varken familj eller med vänner. På arbetet har det (i min roll) varit mer tillåtande att vara "nyfiken"  på känslor kring sorg i olika samtal. Konstigt tänker jag nu att det är mer naturligt att ha de samtalen med människor jag inte har en nära relation till... eller så är det inte så konstigt. :) 


Tack för (som vanligt) din närvaro, ditt sätt att ge en frihet i Yinyogan som ger mig en trygghet i att undervisa den till andra. 

Tack Tack Tack. 


Pernilla Nyberg

En underbar utbildning resa på alla sätt och som jag hoppas kommer att öppna det som skall öppnas inom sinom tid. Många känslor som dyker upp i kroppen. Tack för allt. Att få nya ideer att ta med sig och känna ett lugn att ta med sig hem. Tack 


Camilla Jonsson

Den här utbildningen har för mig varit helt ärligt 40 timmars total terapi i 4 dagar. Från att ha varit rädd för sorg och för att känna känslorna kring det, till att på sista dagen känna mig tillfreds och lätt i sinnet. Alla känslor kring sorg är ok att känna. Jag är inte rädd för sorgen längre, jag känner mig lättad. 


Kristna Blombäck

Tack Surya! För fyra fantastiska dagar. 

Jag kom hit med förväntning om att få vara i min egen sorg till 100%. Att få dela och lyssna på andra, reflektera och tänka hur allt är, hur man ev kan göra och få fina verktyg att leva vidare med. Allt har verkligen blivit uppfyllt. Att också få använda mig av Yinyoga är bara en gudomlig bonus. 

Att få möta sin sorg med hela sin kropp är så helande. Jag har verkligen längtat efter det här. Jag visste inte att det fanns den här kursen. Den dök upp och har varit helt rätt för mig. Sedan har du Surya, varit helt fantastisk. Så ödmjuk, så stor erfarenhet och inlyssnande. Dina yogapass har varit helt underbara och teorin och samtalen varvat med egna reflektioner själv och tillsammans med andra har varit välgörande. 

Jag är så tacksam, glad och ödmjuk för allt jag har fått ta del under dessa dagar. 

4 fantastiska dagar, lagom stor grupp, Trevliga lokaler. Så tacksam. Namaste


Marie Westin

Min resa genom döden och sorgen har börjat i och med denna kurs. Surya och kursdeltagarna har gett mig insikt och redskap att fortsätta min resa.

Fyra fantastiska dagar, många aha-upplevelser, saker som klarnat och händelser som varit undansopade under mattan har kommit fram.

Jag går härifrån med en lätthet och påfylld energi. Jag trodde att jag skulle vara helt slut efter dessa dagar men känner att -nu-kör-vi!

Tack för dessa dagar och jag är övertygad om att vi ses igen! 


Olivia Setkic

WELL DONE As always! Väldigt lämpliga yoga-pass för tematiken. Bra innehåll och flöde i tematiken samt variation mellan "plenum-föreläsning" och gruppdiskussioner. Jag uppskattar verkligen att reflektera mina egna tankar med dig. När våra tankar sammanfaller eller är mycket snarlika mina egna, ser jag det som en slags "kvalitetsgaranti"!


"It is not 'you' and 'I' who are alive. It is life living THROUGH us. We are a temporary carrier. Life Prevails." 


Anonym

Fantastiskt ovärderligt och läkande att få vara några dagar nära temat Död & Sorg. 

Suryas ledarskap är en förmån att få uppleva! Erfarenhet + djup + humor + stor värme.

Tack <3