Deltagaromdömen extra

Deltagaromdömen

Glada gänget med instruktörer
2020.06 Yin Extra Allt Sundsvall
Yin Extra Allt LP
IMG_1716

OM UTBILDNINGEN

Jessica Östberg

Utbildningen har påverkat mig på många sätt. Den går mycket mer på djupet än Modul 1 och den är också mycket mer utmanande. Jag har verkligen fått utmana mina egna gränser och det har känts oerhört bra att kliva ut ur min "Comfort zone", även om det jobbigt just när en gör det.

Jag har fått massor av nya verktyg att ta med mig i min roll som yogalärare och jag har också, precis som i Modul 1, gått igenom en personlig resa och utveckling under dessa dagar. Allt som allt tycker jag att detta varit en fantastiskt bra utbildning och det var verkligen Extra allt av allt!


Ellen Beate Dyvi

Extra Allt gir fordypning i mange retninger. Det viktigste for meg er samarbeidet og det delingen med de andre, at vi gjør øvelser sammen gir innsikt i at vi trenger hverandre.


Susanne Garpenhag

Jag tycker att utbildningen var fantastisk. Dels innebär utbildningen att jag fått mer som jag kan ge till mina deltagare i mina små klasser och så har den inneburit att jag kommit ett steg längre på den mjuka vishetens väg. Jag tycker att jag blir mer tolerant och att mitt hjärta mjuknar.


Yvonne Jonsson

För mig personligen var dagarna fantastiska som vanligt.


Åsa Forsell

Innehåll och upplägg jättebra. Bra blandning mellan teori och övningar. Musik och dikter passade jättebra ihop. Jättebra med ett fokus att skapa energi, då blir ju allt tillåtet. Har påverkar mig positivt och väckt nyfikenhet och lekfullhet i min framtida Yinpass. Mer mod att blanda och inte var så stolt i praktiken. Upplevt att jag fått ut mer av rörelserna när vi blandar stillhet med flöde. 


Sofia Jonsson

Vid första kursen var min intention bla att lära mig andas, slappna av etc,  lite mer för egen skull, pga av att jag var stressad och nära utmattning. Det var den bästa terapin! På köpet fick jag med mig kunskaper som jag också har haft användning av både privat och genom yin-klasser. Denna gång ville jag, förutom en investering för mig själv, också lära mig mer och få nya idéer inför mina kommande yin-klasser. Dina yin-klasser var fantastiska, vilket flow! /.../ Helheten i kursen gör att man värderar sig själv och livet på ett annat sätt efter. På ett positivt, lättsamt och stärkande sätt. Man får ett annat djupare perspektiv....svårt att förklara.


Maine Lindholm

Jätte jättebra! Utbildningen har påverkat mig starkt. Många små verktyg att komma till lugnet på vägen, att lära mig mer om mig själv och kunna lära mig att njuta av mitt liv och känna lycka igen.


Klas Sandgren

Utbildningen har gett mig fler verktyg att när jag utövar min egen yinpraktik. Jag har just nu inga ambitioner om att bli verksam yogalärare, så för mig handlar det om att jobba med att få en så bra version av mig själv som möjligt, till exempel att kunna styra min energi i de riktningar som jag  önskar men att även skapa en fin balans i livet där kropp och knopp hänger ihop.


Lars Renström

Utbildningen var givande på många sätt. Det jag fann extra givande var, förutom tennisbollarna - som är min absoluta favorit, var just avsnittet om energier, livsenergin QI. Det känns som om min yoga har tagit ett steg till, jag tror jag sagt det förut men det känns som en ”frälsning” - efter utbildningen blir jag ännu mer klar över vilken väg jag vill gå i livet. Min resa att finna nuet har verkligen accelererat efter senaste utbildningen. Det bästa av allt är att jag har allt framför mig - jag vill verkligen fördjupa mig ytterligare för att se vart denna resan kommer att ta mig.


När jag beslutade mig för att gå den första utbildningen så var det litet av en chansning. Syftet har hela tiden att söka en fördjupning i yoga, att med yogans hjälp gå mot Lars 2.0, det fanns egentligen inte på kartan att jag skulle undervisa, bara fördjupa mig. Har inte känt att jag varit redo att undervisa, framför allt för att jag inte haft hjärtat i yogan. Det jag känt och då framför allt efter senaste utbildningen är att jag ska gå hela vägen. Jag siktar att ta ALLA modulerna så snart tillfälle ges, även om det kommer att innebära att jag måste åka till Stockholm. Jag har en dröm och det är att leva på min yoga. Inte imorgon eller nästa år men innan jag ”viker in kepsen” så kommer jag att ha undervisat i den bästa av yoga. Jag har tankar och planer på hur det ska gå till och jag vet vilken inriktning det kommer att bli. När nästa lön kommer så ska jag anmäla mig till utbildningen som går i augusti! Avslutningsvis; tack för att du kommit in i mitt liv, att du hjälper mig att utvecklas i den riktning som jag vill - med betoning på JAG. Du gör mig till en snällare människa!


Erika Henriksson

Jag är påfylld med mycket ny kunskap och inspirerad att gå djupare i de olika delarna. Det känns så möjligt nu och kul att föra in olika sätt att jobba med energi, precis vad jag ville ha!

Dessa dagar har varit en härlig blandning av fakta, seriositet, humor, pedagogiska förklaringar, egen erfarenhet/ upplevelse av innehållet och de har känts läkande, rörande, lätta, kärleksfyllda!

Vill tillägga att det var en fin grupp att vara i, en fantastisk lokal, och tänk att Huddinge centrum kan kännas mysigt ;-) och att det finns en rawfoodrestaurang! Och en sak till; hälsa tack till dina fina assistenter!


Anders Nylander

Sanslöst bra! Jag är knockad! Steg 1 var bäst, men det här var världsklass! Känner mig omtumlad och tagen och hoppas hitta vägar att använda all denna kunskap och inspiration där ute i den andra verkligheten. Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för att jag "ramlat" in på Suryas utbildning och är nyfiken på vart det här äventyret är på väg? Tror det skulle vara välgörande, på alla plan, med flera män på utbildningen (även om det är rätt trevligt att vara ensam manlig deltagare bland 24 fina flickor... :-))

Varmt tack även till Pia och Lars som möjliggjort för Surya att sväva fritt!


Ulrika Sundquist

Jag är så påfylld med ny kunskap! Jag känner att jag kommer att ändra mitt upplägg på både mina fysiska yogapass och yinpass jag har för mina elever. Känner att jag kommit till en ny level, underbart!! Jag är oerhört tacksam och glad att jag valde att anmäla mig till denna kurs, kommer definitivt tillbaka på fler moduler! Håller tummar och tår för Umeå ❤️


Ellenor Allanson

Yin TT Extra Allt är en fantastisk personlig resa och ger många fina verktyg till ens elever.

Mycket givande fortsättning. Surya utstrålar trygghet och jag känner mig trygg i allt vi upptäcker. För det är en  upptäcktsresa! Suryas trygghet förmedlas intuitivt till fantastiska elever/ kollegor/ vänner. Jag kände mig trygg i gruppen.


Sanna Åhs

En fördjupad och mer borrande kurs både när det gäller kropp och själ. Den har påverkat mig genom att jag sett fler hinder och mobiliseringar som jag bär på, och så klart rädslor. Men också mod.


Carina Johansson

Det var intensiva dagar med oerhört mycket roligt och mycket nytt. Jag har fått så mycket ny energi efter dessa dagar.


Gunilla Altin

Jag är så överväldigad och tacksam! Yin TT Extra Allt innehåller en fantastisk palett av många färger i otaliga nyanser - där jag provmålar och hittar mina egna favoriter. Jag är glad över att ha fått tillgång till denna färglåda. Blandar och ger... och jag ser min tavla växa fram, i flera dimensioner (alla sinnen stimuleras). Vidare på min väg tar jag med mig den stärkande kraften jag får av att utforska via min lekfullhet. Återigen lyckas Du att fascinera oss elever över fascians magiska egenskaper. På ett strålande sätt förmedlar Du Yins betydelse och dess symbios med Yang. Du förmedlar fakta, praktiska övningar blandat med frågeställningar och egna upplevelser med en fantastisk inlevelse och empati. Tack Surya!


Helen Hansson

Helt otroligt att några dagars yoga kan ge så stort välbefinnande. Många gånger effektivare än att ha x antal veckors semester. Större bredd på innehållet än vad jag förväntat. Som en stor godispåse att välja det gottaste ur, beroende på vad man är sugen på just för stunden.

Extra allt har tagit mig ytterligare en bit på väg på den mjuka inkännande väg som Yin-yogan står för. Om grundmodulen fick bort det yttersta torra skalet på löken, så har Extra allt letat sig in ytterligare en bit, tagit sig förbi några av de mjukare mer lättskalade lagren. Min förhoppning är att varje ny modul ska ta mig ytterligare ett steg in mot mitt hjärtas skörhet, att hitta mitt verkliga jag, hitta ett lugn.


Elin Scott

Extra Allt lever upp till sitt namn. Alla de extra verktygen som vi fått tagit del av har inneburit en större förståelse för hur man kan främja balans mellan yin & yang. Dagarna har påverkat mig på djupet i kropp och i själ. I sanning är jag inte samma person som jag var innan dessa dagar.

En känsla av ett helare jag har infunnit sig.


Carina Sjögren

En slags frigörelse inom Yinyogan. Många nya aspekter på vad Yinyoga kan ge och många nya verktyg för hur man kan närma sig en kraftfull inre upplevelse. Jag har ju sysslat mycket med Qigong tidigare men släppt det och därför kanske fastnat i ”Yoga-Yin” och inte insett hur jag skulle kunna fördjupa både min lärarroll och min egen Yin-praktik genom att gå tillbaka och länka ihop Qi, ”Hälsans Tao”, Yin – och Yoga. Det innebär också en större glädje och lust till Yinyogan.


Jana Weber

Det var et helt fantastisk kurs. Så omfattende. Jeg lærte masse forskjellige ting fra forskjellige forgreninger fra Yoga'n. Så jeg fikk ny påfyll av nytt kunnskap som jeg kommer til å anvende i både min egen praksis og i mine klasser. Jeg skal bære det som en skatt i mitt hjerte!

Dette kurset har påvirket meg utrolig positivt. Jeg kjenner meg enda mer avslappet, rense (innefra og ut), jeg føler enda mer kjærlighet og akseptans. Kan ikke beskrive denne positive vibrasjonen i ord. Jeg vil si: Tusen Takk for dette fantastiske kurset. Kurset var som en liten spennende Reise til ulike kulturer. En fantastisk reise av meg selv gjennom meg selv enda mer til meg selv og opplevte samtidig dyp helbredelse og fikk åpne mitt hjertet enda lite til.


Marie Lager

Rolig och intressant. Uppskattade att den var ”fullspäckad”. Känner verkligen att jag fått påfyllning och att jag fått ett smörgåsbord av övningar. Kommer att ha användning av det mesta fast i olika sammanhang. Kände att det även passade bra att bara ha kortare stunder av diskussion/att dela upplevelser i grupp för att kunna hålla tempot uppe. Allt annat kunde vi deltagare avhandla på lunchen. Tack för härliga dagar! Ser fram emot nästa resa.


Eva Rundberg

Steg 2 Yin Extra Allt är en härlig mix. En sak förenar övningar och positioner och det är att hjärtat skall vara med. Upplever en sådan gemenskap på kursen, trots att jag inte känner eller har pratat med alla.


Monica Wiik

Tack för fantastiska dagar på Huddinges hjärta. Du tolkar yinyogan så härligt och fyller den med sådant som jag aldrig skulle kunna tänka mig. Gett mig näring till mitt eget skapande. Är så nöjd efter dagarna på workshopen.


Therese Vesterlund

Jag älskade hela kursen Yin yoga extra allt och fick mkt bra input och inspiration. Eftersom jag ännu inte är lärare har jag nu fått ideer och tankar kring upplägg och hur jag vill göra mina Yin pass. Jag kommer rekommendera detta till andra då jag tycker det är en super kurs för dem som vill, eller funderar på att bli lärare. Jag tycker även att man kan gå den även fast man inte planerar att bli lärare, för sin egen skull.


Pia Pohjakallio

Yin extra allt i Umeå var en riktig berg och dalbana för mig. Jag mådde SÅ BRA efter första dagarna med Qigong och healing-passen (och ser varför jag kom att göra utbildningen i Umeå). Jag var överkörd av minst 4 dubbeldäckare efter dagen med bollarna, det släppte på så ofantligt många saker i mig att det liknade ingenting. Det blev också en poesirevival för mig och många gamla favoriter plockades fram och Warriorflow är en del av min morgonpraktik numera.

Älskar också Norrland, det var så fint att få vara i Umeå! Yogabaksmällan var rätt så kraftig.


Det finns få ord som kan beskriva tacksamheten över att få möjligheten att assistera på uppföljaren i Stockholm, också i en roll som gav möjlighet för att uppleva andra perspektiv, nya insikter och de förändringar som du valt att göra i utbildningen. Däremot kom ju skak-praktiken att påverka mig otroligt starkt och det hände i stunder att jag föll in i mig själv istället för att finnas där för gruppen. Idag efter 3 (4) moduler har jag förvandlats mer och mer till något jag gärna vill befinna mig i och det har jag verkligen dig och yin-familjen att tacka för i kombination med resten av detta vackra liv.


Monica Samony

Etter en runde i mykhet og dyphet i del 1, så var det fantastisk å få ennå fler verktøy å leke med etter denne helgen. For meg var det som å sette rammen på verket. Få ennå mer å leke med, gå ennå dypere, samt å få en forfriskende repetisjon av deler jeg hadde glemt fra del 1. Wow, sier jeg!! Surya leverer virkelig!! Jeg fikk en større forståelse av hvor magisk Qi-Gong kan fungere for meg, og ennå  dypere forståelse for hvor viktig det er å balansere seg selv i hverdagen. Når man har fått smaken på noe som faktisk smaker godt, vil ihvertfall jeg bare ha mer!

Gleder meg enormt til YIN Tradisjonell Kinesisk Medisin!


Fia Lehikonen

Åh Surya, Jag vet inte ens var jag ska börja tacka. Din, gruppens, Hjärtats och himmelens enorma kärlek har verkligen förändrat allt den här helgen. I två år har jag längtat efter den här modulen. Ändå visste jag inte för några veckor sedan om jag skulle vara med eller inte. Ohhhh så glad jag är att jag slutade vela och tog besluter att vara med. Så innerligt glad!


Inte nog med att verktygslådan fyllts på till bredden så har så många lager av rädsla och beskydd mjukt smält bort. Jag kan andas djupare och friare. Känns som om jag äntligen vågar möta världen. Med allt vad det innebär! Det är personlig utveckling om något. Och det är kärleken som gör det. Den oändliga kärleken!


Det bara sprutade om mig på vägen hem. Lite okontrollerat men ändå. Ett par människor på gatan bara stirrade. Känner hur jag behöver vara väldigt försiktig så att inte lejoninnans energi kliver in och tar över. Att hjärtats mjukhet får fortsätta leda vägen. 


Övningen att gå kärlekens och den mjuka vishetens väg fortsätter. Tack vare dig och din kärleksfulla vägledning tar jag ett par försiktiga steg till. Jag flödar över. Tack oändligt tack ❤


Madelene Carlsson

Kursen har varit avgörande för mig på flera plan - emotionellt, existensiellt - att få andningen åter. Kursen har ofta besvarat frågan hu. Sprängfullt! En livräddare! 


Nicole Nyholm

Det har varit en enorm energiboost som behövdes. Extra energi, men också extra kärlek, extra utveckling och kunskap. Extra allt helt enkelt. Utbildningen har gett mig nya redskap att använda som yogalärare men också i min egen läkning. Så tacksam att ha hittat Suryas kurser, de är magiska. 


Elisabeth Toth Lagh

En fin fortsättning på grundkursen. I vanlig ordning landar mycket i mig dess längre utbildningen pågår. Att få skriva ner två frågor i början som man sedan bär med sig under hela utbildningen gör att det finns ett individuellt fokus som du själv bestämmer inom en satt ram. (1. Varför är jag här? 2. Vad ger mig mer livsenergi?) 


Utbildningen gör mig mer grundad i mig själv och besluten jag behöver ta känns inte lika obehagliga. Jag är mindre rädd öfr att säga högt det som tar min energi som jag inte vill ha kvar. Antagligen kommer utbildningen att ge ringar på vattnet i mitt liv i läng tid framöver. 


"Att få vara ett blomblad i en blomma i världens bukett,

får mig att känna mig stark och vacker på så många sätt. 

Hur liten och grå skulle jag inte vara, om ingen såg mig i ett större sammanhang. 

All is one, one is all." 


Anita Wallberg

Toppen!! Höjt min medvetenhet om var mina blockeringar sitter och hur jag ksall jobba med att lösa dem. Jag vill också säga att kursen har varit fylld av så mycket nytt för mig. Både Bredd och djup i allt vi gjort. Bästa kurs jag gått ever! Jag är överväldigad och så TACKSAM och fylld av nya idéer och energi inför min kurs i höst och för min egen utveckling. 


Camilla Eklund

Jag känner mig tacksam över att ha gett mig själv den här utbildningen. Den tog steg 1 grunder tillen djupare nivå. Extra allt är som kryddan på maten. Jag personligen öppnade upp mitt hjärta helt och tillät mig släppa sorg, spänningar och murar som i sin tur gav mig (genom de andra deltagarna) förståelse och verktyg till bättre mående. Jag fick en insikt att jag behöver tröst, ta emot tröst, inte bara ge till andra. Vem tröstar knyttet? 

Hur vi kan hjälpa vårt eget energiflöde är en viktig kunskap som jag kommer att dela med mig av imina grupper.

Ser fram emot nästa utbildning! 


Pernilla Nyberg

En all inklusive pizza med alla tillbehör därtill! Tack för allt och lite till. Det ger otroligt mycket att få vara deltagare på en av dina kurser. 


Katarina Bergsten

Det är lite svårt att veta var jag skall börja för allt har varit härligt, givande, inspirerande, rörande och alldeles underbart. ... Den viktigaste insikten de här dagarna är att jag är viktig, jag vill ta mig själv på allvar och kärleken till mig själv kan aldrig sluta växa och i och med det ingen annan kärlek heller. Tack.


Helena Nordvall

Det blev inte som jag tänkt mig eller föreställt mig. Det blev bättre. Det här är min syrgasmask. Efter kursen är motivationen att fläta in ytterligare yogiska delar i mitt liv stor. Tack!


Ulrika - 9 aug 2020

En utbildning som varit fantastisk på så många olika sätt. En liten grupp som gett en intimitet. En MÄNGD olika verktyg för att förhöja energin har vi fått med oss. För mig var några av höjdpunkterna: EFT, Yangflöden, Myofascial Release och så klart alla extra yinpositioner.

Det är underbart att du delar med dig så kärleksfullt av all din kunskap Surya. Tack från djupet av mitt hjärta. 


Naofal - 9 aug 2020

  • Trevliga deltagare och bra kemi. Upplevde att alla delade med sig och bidrog. 
  • Upplägget var mycket bra. Innehållsligt lagom, lättsmält och bra takt. 
  • Du som lärare är som vanligt pedagogisk, påläst och kunnig, ser till att alla förstår innan du går vidare och samtidigt ödmjuk och lyssnar till deltagarna. 
  • Bra att vi inte följde manualen slaviskt och bra att den fanns som stöd. Bra innehåll och hänvisar till nyttig information. 
  • Häftigt att testa EFT, Qigong, utforska rörligheten och även myofascia terapin. 
  • Jag uppskattar dessa dagar djupt då jag fick fördjupa mig i yin och energiarbete samt att få testa nya saker. 


Tina Erang - 9 aug 2020

Helt underbara dagar på denna kurs. Verkligen "Extra Allt", EFT, Qigong, "The Golden Seed" och andra Yangflöden, Myofascial release med tennisbollarna, yogapoesin, ja allt var såå bra. Min intention att gå denna kurs var att bland annat få mer inspiration - både för mig själv och för min undervisning och det har jag verkligen fått. Svårt att säga något som var "bäst" utan allt och allt i kombination var bäst. Stort fokus på energi och allt är ju energi och fantastiskt att få så många verktyg. Bra blandning, fantastiska, underbara likasinnade människor. Också mysig känsla att vi varen liten grupp på bara 5 stycken. Manualen är superbra, bra dikter och allt annat. 

Och fantastiska Surya som är fantastiskt bra som lärare och en underbar människa. Surya lär ut rakt från hjärtat. Såå tacksam att jag fått möjligheten att gå denna fina kurs. 


Helena Levin - 9 aug 2020

De här dagarna har varit påfyllande, energigivande, kärleksfulla, kunskapsgivande och insiktsfulla. TACKSAM! 


Eva Odefalk - 9 aug 2020

7 aug -

Yin TT Extra allt. En av de bästa utbildningar jag gått. Och då har vi inte ens kommit halvvägs än!!


9 aug - 

Tack för fyra fantastiska dagar! Detta var verkligen en utbildning "Extra Allt"! 

Jag tar med mig mängder av verktyg och praktiker som gör mig till en tryggare och bättre yogalärare. 

Jag tar med mig en känsla av att vilja lära mig ännu mer, och fortsätta utvecklas. 

Men mest av allt tar jag med mig insikten om hur fantastiskt tacksamma vi alla har skäl att vara över det här livet vi fått ynnesten att leva. 


OM SURYA

Jessica Östberg

Surya, du är så mycket mer än en lärare, det är fantastiskt bara att få vara i din närhet och ta del av din visdom och din värme.


Eva Rundberg

Surya är den mest kunniga och ödmjuka frihetskämpande människa jag har haft med att göra.


Anders Nylander

Surya är YinYoga extra allt. Han skapar en stämning och miljö som betyder frihet i tanke och känslor för deltagarna. På nolltid upplever man öppenhet, medkänsla och kärlek - unik upplevelse!


Ellen Beate Dyvi

Vakker og innholdsrik :) Tillitvekkende. Kunnskapsrik. Fleksibel og ambisiøs. Jeg blir trygg.


Susanne Garpenhag

Surya du är fantastisk på det du gör.

Du känns som du gör det med värme, kärlek och hjärtat.


Yvonne Jonsson

Jag älskar din närvaro och ditt personliga engagemang som alltid ger oss det lilla extra. Det känns verkligen att du vill ge oss förutsättningarna för att hitta in till vårt innersta hjärta.


Åsa Forssell

Du är fantastisk. Närvarande, mjuk och kraftfull på samma gång. Du skapade en jättefin atmosfär och jag gillade att du kände dig fri att ändra i schemat utifrån vad DU kände skulle bli bäst. Fin gruppkänsla.


Sofia Jonsson

Du har så mycket visdom, erfarenhet, kunskap och klokhet i dig. Önskar jag kom ihåg allt du sa under dagarna.


Maine Lindholm

Du har rätt jobb!!!


Klas Sandgren

Surya är mycket duktig och behaglig lärare som är lätt att förstå. Han är lyhörd och ger mycket energi till deltagarna.


Lars Renström

Surya, du är en fantastisk person på många sätt. Din stora styrka är din totala närvaro och förmåga att se människorna bakom våra ansikten, du vet när det är befogat med en bekräftelse eller bara en kram. Du använder dig själv i undervisningen och du har alltid ett svar även om du inte vet så hjälper din grundsyn mig att tänka själv - utifrån just den mjuka vishetens väg! Vidare, men det har jag sagt förr, så är du pedagogisk och förklarande, det finns inget som är för svårt och du hanterar ditt/vårt gemensamma intresse på bästa sätt.


Erika Henriksson

Surya, du är en rik källa, du delar generöst med dig, förklarar bra, låter det bli hands-on så det går in.


Ulrika Sundquist

Surya, oj vilken kunskapsbank du besitter!!! Jag värdesätter det genuina i dig och att du är äkta. Bra upplägg, bra att hålla på tiderna och att det fanns utrymme till att prata om det som inte stod på schemat också.


Elin Scott

Surya guidar på en mjukt sätt in i helande övningar med varierande intensitet där jag känt frihet och trygghet att landa på den nivån som jag är redo för. Med kärlek, professionalitet och kunskap skapar Surya en tillåtande atmosfär med utrymme för växtkraft.


Carina Sjögren

Du är ju helt unik och fantastisk som lärare! Så mycket enkelhet, naturlighet, värme och kärlek. Samtidigt pedagogisk och respektfull! Det sista är så viktigt – att du bjuder in oss och bekräftar oss som deltagare och även som jämlikar.


Jana Weber

Surya er en helt fantastisk yogalærer.

Han er så kunnskapsrik, fyllt med kjærlighet, medfølellse. Han sprer alltid så positiv energi og det skaper harmoni i gruppen.


Marie Lager

Uppskattar framförallt Suryas lättsamhet och humor i kombination med allvar och insikt.


Katarina Söderlund Sonnesjö

Surya du är superbra, oerhört kunnig och intuitiv. Härligt att uppleva hur du flyter in i en lite annan riktning än som planerat och känner in gruppens energi/behov.


Monica Wiik

Du är en bra pedagog! Du håller ihop innehållet, har en ram och syfte men upplevelsen är fri och kreativ.


Therese Vesterlund

Du som lärare gör ju hela kursen. Sådan karisma, sådan inlevelse och värme.

Du är den bästa.


Anna Andersson

Generös, öppen, ser oss/mig, inkännande både på personlig nivå och gruppnivå (vad behöver vi?


Madelene Carlsson

Surya är ett av de finast hjärtan på jorden,sprängfyllt med omtanke & kärlek. Guidar genom underbara dagar med stor kunskap  & trygghet. 


Mariam Barhoon

Ja, vad skall jag säga om Surya. En medmänniska som ligger varmt i mitt hjärta. Jag känner mig välsignad att våra vägar har korsats. Det är få människor som gjort intryck i mitt liv och Surya är en av dem. Alla lärare har kunskap i det de undervisar men det är sätter och pedagogiken som gör en som "LÄRARE", och du Surya är en "LÄRARE" som ligger på Topp tio.


Elsabeth Schmidt

Bäst! Älskar när du går in och fördjupar dig i vad som skall fördjupas. 


OM KURSMANUALEN

Jessica Östberg

Kursmanualen är omfattande och full av verktyg. Ett riktigt uppslagsverk som jag vet att jag kommer att återvända till om och om igen.


Ellen Beate Dyvi

Vakker og innholdsrik.


Susanne Garpenhag

Fantastisk, innehållsrik och bra skrivet.


Yvonne Jonsson

Den kommer jag att använda mycket och speciellt nu i början när jag tänker mig att föra in det nya allt eftersom i mina yin yogaklasser.


Åsa Forssell

Bra manual. Fint med bilder och bra beskrivet varje del.


Maine Lindholm

Väldigt bra. Så mycket information och upplevelser under fyra dagar är det svårt att minnas: “yogabaksmälla“. Att kunna gå tillbaka till manualen och kunna bli påmind UTAN att man varit tvungen att anteckna som en galning utan kunnat koncentrera sig på vad du sa är fantastiskt.


Lars Renström

Kursmanualen är riktigt bra!


Ulrika Sundquist

Älskar manualer, denna var klockren!!


Carina Johansson

Amazing är det ord jag vill säga om manualen.


Elin Scott

Manualen är pedagogisk och lagom i innehåll, enkel att ta till sig och trygg att ha bredvid sig under kursdagarna som i resten av livet.


Carina Sjögren

TACK! – Den kommer att bli väl studerad! Bra att du lägger in hänvisningar till bland annat Youtube.


Jana Weber

Manualen er fantastisk. Lagd med kjærlighet. Man ser det ligger mye jobb bak manualen.

Det er skrevet så fint, med flotte hjertevarmende bilder og sitater.

Litt av allt....extra allt!


Elisabeth Toth Lagh

10 av 10! Älskar poesidelen!!! Använder manualen från Yin1 ofta. Kommer såklart även att använda denna i planering en av mina yinpass/klasser.