Deltagaromdömen Restorative

DeltagaromdömenBra restorative gruppbild
Sundsvall restorative


OM UTBILDNINGEN


Monica Selena Samony

Vilken vilsam resa - och inte! Wow, här får njutning en ny dimension. Vill du öppna flödet i kroppen och knotten rekommenderar jag verkligen den här modul! Hjärtat glöder, det är öppet och upplever världen trygg just nu. Att låta kroppen ta plats utan att försvara sig, är bästa gåvan jag har kunde ge mig själv! Och bäst av allt - stress är inte farligt! Åker hem med ny dimension av återhämtning och vardag! Monica


Mariam Barhoon

Restorative yoga är balsam för själ och sinnet. Jag är så välsignad att få gå denna utbildning i en så välbehövlig tid av mitt liv. Fantastiska sköna och avkopplande positioner på djupet, och sist men inte minst, så är det alltid en ynnest att få gå utbildningar med Surya.


Sanna Dahlin

Jag är så otroligt tacksam för denna fantastiska restorative yoga kurs med Surya! Ord kan inte göra dessa 4 dagar rättvisa, de måste upplevas! Men om jag skall försöka :) så känner jag mig lättare, gladare, piggare, varmare, kärleksfullare, oräddare, och underbarare efter dessa fantastiskt vilande dagarna som stärkt både kropp, hjärta, hjärna och själ. 


Jag kan inte nog rekommendera denna utbildning för den som vill djupdyka in i återhämtningens och njutningens värld! Oändlig kärlek, Sanna Dahlin


Eva Odefalk

40 timmars Restorative med Surya är ett utmärkt sätt att lära mer om Restorative Yoga, för att utöva själv eller för att undervisa. Men 40 timmars Restorative med Surya är mycket, mycket mer än så. Med värme, humor, kunskap och trygghet guidar Surya sina elever till att verkligen uppleva Restorative Yoga och dess djupt läkande och helande egenskaper. Genom praktik, teori och samtal får du som deltagare själv erfara denna på en gång milda och oerhört kraftfulla praktiks effekter. Det är inget mindre än magiskt! Eva Odefalk


Gunilla Altin

Restorative gav mig en extra dimension = läkning. Att få släppa allt vad prestation, krav, ambition och stress heter leder till kärlek, njutning och glädje i livet. Tack för underbara dagar! Gunilla 


Elisabeth Schmidt

En djupdykning i stillhet. Tack för din guidning i stilla restorative. Att få djupdyka in i mig själv med din vägledning är en stor förmån. Kram, Elisabeth


Anna Andersson

Vilande, återhämtande och känslomässigt berörande. Jag är så tacksam för de här dagarna - och hur yogan, teorin och de sociala relationerna påverkat mig med åsikter, känslomässigt lugn och en mjukare rygg (som vågade möta rädslan med lugn). Anna


Olivia Setkic

Bara underbart! Fint att inte ha tunga teoripass och prata OM restorative, utan att UPPLEVA istället, som vi gjorde under "paustimmen". Bästa kursen av alla hittills! 


Annette

Yogapassen var underbart återhämtande. Mycket givande föreläsningar om stresshantering och återhämtning. Älskar dina ordlekar - så vackert att hämta sig själv åter. Härligt med en fri timme på lördagen. Så fint att möta de andra kursdeltagarna och deras livserfarenheter. 


Katarina Berggren

Som vanligt... fantastiska dagar! 

Kärlek, värme, omsorg, lätt, tungt, klart, oklart, underbart, omvälvande, insiktsfullt och härligt.

För mig har det bästa varit att en ännu djupare parallell mellan yogan och livet har utkristalliserats. Precis som jag under de här dagarna har ansträngt mig att INTE vara nöjd förrän det känns vilande, skönt och omsorgsfullt, ska jag använda mig i livet av den känslan. 

Tidigare har jag förstått i huvudet att jag skall ta hand om mig, övat lite grann på det och fått ett resultat som varit sviktande. Nu har det landat i kroppen att det är en mycket viktig sak med vila, återhämtning och att JAG är viktig. 

Värdefullt med uppdelningen av de olika sätten att pterhämta sig på. Det gör det också lättare för mig att hitta stunder och sätt att göra det på. 


Elisabet Fahlander

Fyra fantastiska dagar! Em kurs med tid för vila. Upplevelsen av hur restorative yoga kan ge den djupa vila som jag verkligen behöver. Kroppen och sinnet har fått både energi och lugn. Det här skall jag fortsätta med. Tack. 


Anonym

Helt fantastiskt sköna dagar av djup vila och återhämtning. Bokstavligen bäddat för läkning. Jag kommer att ta med inspiration från kursen till min vardag och infoga restorative på ett planerat sätt för att ge mig själv återhämtning. 

Det har också varit väldig fin och tillitsfull stämning i gruppen. Som en långhelg med härliga vänninor, fast jag egentligen inte känner någon. Varmt tack!