Deltagaromdömen TKM

Deltagaromdömen
OM UTBILDNINGEN

Pia Stider

Att gå en (yin yoga) utbildning med Surya är som att landa i en varm famn. En famn där både det oändligt perfekta, det trevande klumpiga och det vaksamt motsträviga för plats. Det är så skönt.


Okänd

Tack för ännu en transformation utbildning på min resa. Som alltid för du gruppen att känna sig trygg. Fint att Nina Hamrin var gästlärare som är lika genuin och närvarande som du och som bidrog stort med sin kunskap och erfarenhet.


Åsa Forssell

Väldigt mycket, svårt att sammanfatta men har varit allt jag förväntat mig. Bra variation mellan aktivitet och föreläsning, kunniga lärare, intressant och relevant innehåll, underbara lärare och underbara deltagare. Kreativt att få bygga elementen.


Jacqueline Styrén Glastra

För mig har utbildningen varit extremt lärorik, omvälvande, utmattande och hoppingivande.


Kerstin Nyström

En fantastisk personlighetsutvecklande utbildning. Den har gett mig en nästan befriande känsla i tanken att allt är energi. Inget rätt/fel, bra/dåligt, fint/fult och så vidare utan snarare en ödmjukhet inför mig själv och det som är.


Lars Renström

Yin TT TKM knyter ihop alla tidigare modulerna. Man får en djup insikt i meridianerna, Qi, flöden och framfår allt yinpositionerna i och utifrån våra kroppar. Detta leder till en ökad förståelse för yin/yang och vikten av just balans.


Helena Rakell

TT2 TKM har varit en förlösande resa genom mig själv och det runt omkring mig. Landat i ett nytt år med dem bästa kärleksfulla verktygen och insikter.


Anders Nylander

10 på 10 gradig skala. Djupt tacksam för att ha halkat in på det här spåret. Transformerande på riktigt!


Eva Rundberg

Otroligt omfattande på ett positivt sätt - både bredd, djup, praktik, insikt med mera. Generöst att även bjuda på akupunkturbehanslingar.


Tina Erang

Fantastisk utbildning! Har gett mig en massa verktyg både i livet och min egen yinpraktik, och min undervisning. Jättebra också med Nina Hamrin som gästlärare under kursen! Bra kursupplägg, välmtrukturerat och lyckas knyta ihop detta stora ämne TKM på ett bra sätt och göra det begripligt.


Elin Scott

Utbildningen har gett mig mer värme - inuti och runt om, mer jordning, mer självinsikt, helande. TKM relaterar jag till "superkrafter" och med Ninas hjälp har jag fått verktyg att börja förstå vad som är MITT av det jag känner inom mig och vad som är andras. Meridianer, akupunktur, elementen, motsatser, qi, Dao & flöde har presenterats på ett flödande sätt med lagom mängd info för att få en initial förståelse i tanke och i kropp för TKM. Tack!


Katarina Dahlbeck

Det har varit en fantastisk utbildning där jag lärt mig otroligt mycket om TKM (Qi, meridianer, puls, elementen etc) samtidigt som det också har varit en personlig resa och retreat. Jag har fått möjligheten att landa och läka smärta och sår inombords.


Ana Ozanic

TCM  modulen har varit ögonöppnande. Den har gett mig insikter, framför allt om mig själv, men också hur jag kan applicera den i min undervisning. För min egen del har jag förstått bättre vilket element jag tillhör, hur det påverkar mig och det bästa av allt är hur jag kan skapa balans i mig själv tack vare den kunskapen (bland annat). Och sedan att få dela med mig och hjälpa andra att uppnå balans är en fröjd för min själ!

Vad gäller det praktiska så har det varit ovärderligt att få kunskaper i hur våra organ är kopplade till känslor och hur vi med hjälp av yin positioner kan återfå balans i flödet av Qi.


Annika Pahlén

En både bred och djup inblick i TKM och dess relation till yin yogan och livet i stort. Skickligt att förmedla ett sätt att tänka runt det och närma sig ett så stort fält. Den här modulen var utmanande på andra sätt än jag trott. Eller som vanligt, jag lär mig alltid något annat än det jag trott. Jag är djupt tacksam för stöd i den transformative process jag är i.


Monika Giske Samony

Hvilken fantastisk verden du har tatt oss gjennom Klaus Surya Kontis.

Det er en tid for alt, og dette kom i rett tid!! Hvilken fantastisk utdannelse!!!

Kursets tema: Tradisjonell Kinesisk Medisin. Det har åpnet seg som en dør for meg - full av beundring, forundring og utforskning. Og jeg vil ha mer av dette!!!


Jana Weber

Tusen takk for de fantastiske dagene med påfyll, healing, clearing, transformasjon og visdom i Huddinges Hjärte. 6 fantastisk magiske dager med Dao, Qi, Shen, Yin + Yang, de meridianene, de 5 elementene og fantastiske mennesker (og dyr). Takk alle sammen for det.


Monica Samony

Wow-wow-wow!! Dette var sååå gøy! Så mye kunnskap! Skal si Surya har klart å plukke ut essensen av det essensielle! Hverken tørt eller mentalt, bare utrolig givende og spennende på så mange plan. Elsker alt som har med energistrømmene i kroppen vår, meridianer osv.

Her fikk vi virkelig en fordypning av dette, og utrolig gøy hvordan vi lekte oss gjennom de ulike elementene. Det fikk meg til å lettere huske og kjenne på de ulike energiene. Det morsomste var da vi alle skulle velge det element vi kjente oss mest igjen i, for så å se de ulike personligheter som var i de ulike gruppene. Da ble det ennå tydligere det med å skape balanse. For mye av noe kan brått bli for mye. Og slik er det også for kroppene. Jeg tok med meg min fantastiske manual hjem og har delt mye av helseaspektene. Så nå spiser vi mat etter TKM prinsipper her hjemme. Det føles fantastisk! Takk igjen for alt du gir Surya, virkelig elsker denne utdannelsen!

OM SURYA & NINA

Susanne Garpenhag

Alla borde få en dag av Surya.

Genuin, äkta och så klok.


Jacqueline Styrén Glastra

Både Surya och Nina är väldigt pålästa och intresseväckande utan att ställa krav på deltagarna.


Helena Rakell

Surya är mannen med det största osjälviska hjärtat jag mött! Man känner sig alltid välkommen och inbjuden. Han fångar upp och delar med sig utan att förvänta sig något.


Anders Nylander

Surya har en unik förmåga att skapa en positiv, avspänd, kärleksfin atmosfär för lärande. Så långt ifrån guru-stuket man kan tänka sig.


Nina som gästlärare en välkommen krydda. Skön avspänd karaktär utan prestigetänk. Kompetent och tankeväckande inspel.


Anna Andersson

Nina är fantastisk och har bidragit med så mycket kunskap och varit generös med energi, omsorg, samtal, ödmjukhet och sin kunskap.


Elisabeth Schmidt

Nina förgyller utbildningen med sina Kina kunskaper och akupunktur. Hela hennes närvaro gav en helhet till kursen.


Eva Rundberg

Surya 11/10. Generös, ambitiös, varm, rolig, en ledare som får ett skönt klimat i gruppen. Vis! - på ett äkta sätt.


Tina Erang

Fantastiskt att ha Nina Hamrin som gästlärare! Man förstår att hon har kunskap om TKM som är djupt förankrad hos henne!


Elin Scott

Surya är i ödmjukt flöde och ger av sig själv på ett befriande sätt. Han välkomnar hela mig, bekräftar mig och ger mig energiska betongskor när jag behöver. Surya förbereder oss för delar i utbildningen som skapar en mycket trygg atmosfär. Många gånger säger han bara halva meningar men de är ofta i flödande sammanhang så poängen blir tydlig ändå.


Katarina Dahlbeck

Surya är en underbar inspiratör som besitter otroligt mycket kunskap som han förmedlar på ett varmt och ödmjukt sätt med glimten i ögat. Surya är väldigt inkännande och duktig på att "hålla space".


Ana Ozanic

Surya som lärare är magisk. Han har ett unikt sätt att förmedla kunskap, väldigt lustfyllt och personligt med en enorm kunskap och erfarenhet. Han bjuder på sig själv och hans skratt sprider glädje. Han är helt amazing helt enkelt!


Nina som lärare är otroligt kunnig och varm. Hon delade med sig av sina erfarenheter och hade nära till skratt. Det var fantastiskt att möta henne och få ta del av hennes fina energi.


Pia Stider

Nina - djupt kunnig, underbart ödmjuk, trygg i det magiska Läker!


Annika Pahlén

Surya har en unik och magisk förmåga att hålla rummet och förmedla både kunskap och visdom samtidigt. Det berör när det som förmedlats har levts, upplevts och djupnat i den som förmedlar det. Att kunna både locka fram tårar och skratt är också din gåva.


Nina bjöd in oss till detta oerhört stora ämne med lika delar värme, visdom och ödmjukhet. Det är en stor konst att både inspirera till att vilja lära sig mer och på samma gång relatera till det vi har och vet. Har känt mig stärkt och nyfiken. Hon har lyckats förmedla "de stora dragen" i tankesättet för att kunna ta till mig och använda de nya kunskaperna direkt. Hon besitter djup kunskap och har nära till förlösande skratt.


Kombination av Surya och Nina är helt ljuvlig. Det kändes som att det ni gav kompletterade varandra på sätt som jag inte har ord för.