Yin yoga TT - EcoYoga

EcoYoga - 40 timmar

Yin TT2 - EcoYoga

Steg 2: EkoYoga - 40 timmarI denna 40 timmars fördjupningsutbildning kommer vi att under fyra dagar fördjupa oss i EcoYogans filosofi och praktik. Vi kommer att lära om och utföra en rad olika EcoYoga meditationer och övningar i naturen, för att få en fördjupad upplevelse av att vi är en del av ekosystemen.

Genom övningarna får vi personliga erfarenheter av att vi också är en del av Moder Jord. Människan är i sig ett stycke natur, allt hänger samman och djupast sett är allting ett.

Denna utbildning lämpar sig för dig som är intresserad av en fördjupning i EcoYoga eller som själv är intresserad av att leda EcoYoga. Efter genomgången utbildning är du EcoYoga instruktör.

 

Del av en 200  eller 400 timmars utbildning - ytterligare fördjupning

Detta är en av yin yoga meditations steg 2 fördjupningsmoduler i vår yin yogalärarutbildning om 200 eller 400 timmar. Fördjupningsutbildningarna riktar sig framför allt till dig som redan har en grundkurs i yin yoga och som längtar efter ytterligare fördjupning.


Grundkursen och fördjupningskurserna leder till yin yoga meditations yogalärarcertifiering på antingen 200 eller 400 timmar. För varje ny avslutad utbildningsmodul får du ytterligare verktyg för att utveckla din roll som yin yogalärare och större trygghet i att undervisa yin yoga.


Förkunskapskrav

Fördjupningsutbildningen Yin TT - EcoYoga är öppen för alla.

Om du har ett intresse av ekopsykologi, ekosofi, ekologi, EcoYoga, att arbeta med meditationer och ceremonier i naturen är du välkommen.


För att undervisa i yin yoga eller gå en terapeututbildning krävs att du även gått grundutbildningen.


EcoYoga

EcoYoga består av meditationer, övningar, ceremonier, sånger, enkla rörelser med mera som utförs i naturen för att utforska, uppleva och fördjupa vår direkta erfarenhet och förståelse av naturen och ekosystemen, att vi är en del av naturen, att naturen har en stark helande kraft och av att allt hänger samman och är en del av samma helhet. I EcoYoga utbildningarna medverkar ekologen Rolf Olsson. (För mer info om EcoYoga se: www.EcoYoga.nu) 


EcoYoga är en form av yoga i författaren och forskaren Henryk Skolomowskis anda och tradition. Under sin livstid skrev Henryk Skolomowski mer än 35 böcker och bland annat boken "EcoYoga".

Han ledde under många år yogaretreater i EcoYoga på den grekiska ön Thassos (där Surya har bott) och höll där till i den lilla bergsbyn Theologos.


Vi kommer bland annat att titta på:

  • EcoYogans filosofi och praktik
  • Olika naturmeditationer och övningar för att utforska, uppleva och komma närmare naturen och oss själva.
  • Ekosånger, med enkla dansrörelser till trumma.
  • Ceremonier för fördjupad kontakt med livet, Moder Jord och oss sjävla.


Inför kursstart

Inför kursstarten så skall du ha läst: "Trädens hemliga liv" av Peter Wohlleben.


Diplom - Kursintyg

Efter genomförd utbildning får du ett diplom som visar vad kursens innehåll.

OBSERVERA: Obligatorisk närvaro under HELA kursen krävs för att få diplom.


Investering

6 900 kr


Nästa utbildningstillfälle

2022


Anmälan

Anmäler dig gör du genom att betala in anmälningsavgiften eller hela kursavgiften på:

BG 5091-9430


För dig som betalar internationellt är det följande nummer som gäller:

IBAN: SE08 8000 0810 5907 4166 8636

SWEDBANK BIC: SWEDSESS

Klaus Surya Kontis, Swedbank

(Glöm inte att ange namn och "Yin TT - EcoYoga" när du betalar in) samt skriver ett mail till surya@yinyogameditation.se

Anmälan till andra städer än Stockholm sker via värdstudion.

 

Anmälningsavgiften är 2000 kr som betalas vid anmälan, du har sedan en månad på dig att betala resterande belopp. Du kan självklart betala hela beloppet med en gång. Vid utebliven resterande betalning avbokas du automatiskt och förlorar både din plats och anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är även en administrativ avgift och betalas alltså ej åter oavsett när avbokning sker. Resterande belopp betalas dock åter om avbokning sker senast 30 dagar innan kursstart. Om avbokning sker senare än 30 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats, eller vid uppvisande av läkarintyg.

 

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är en månad före kursstart men för att säkra din plats så anmäl dig gärna i god tid.