Deltagaromdömen Qigong

DeltagaromdömenQigong hemma hosOM UTBILDNINGEN


Monica Selena Samony

Det här är verkligen kursen för att väcka och hitta tillbaka till din egen energi, och också att förstå hur din energi läcker. Samt hur det egentligen ska kännas i kroppen och sinnet när energin flödar!

En djup, tuff och ödmjuk resa med sig själv. Det har varit helt underbart!! En helt annan resa än jag hade trott!! Otrolig tacksam. Qigong är nu spännande!! Surya ledde oss på ett tryggt sätt genom energi, hjärta, smärtor och tankar, hur vi kan öppna flödet! Helt fantastiskt!!


Pia Pohjakallio

Dessa dagar har gett mig konkreta verktyg i att bli medveten om min och andras energi, stabilisera och känna mig trygg i mig själv och gett mig många skratt och mycket kraft och förmåga att framkalla båda. 

This is a VERY powerful practice. 

Jag skall öva på "hara-övningen" vi gjorde och använda den kraften med kärlek för att styra mer istället för att enbart flyta med. Inga ord räcker men TACK och HAO LA! 


Marie Melin

En helt fantastik kurs. Jag har lärt mig så mycket om både Qigong och Qi och om mig själv. 

Jag har lärt mig att stå i min egen energi och vara trygg. Det har i sin tur gett att jag varit trygg i att dela energi med någon annan och vara nära/intim. 

Jag har lärt mig massor om min egen kropp och hur allt hänger ihop och hur jag skall göra för att allt skall fungera optimalt. Jag har blivit så lugn och trygg i mig själv. 

Jag har lärt mig rörelserna och flödet i Zhineng Qigong Lyft Upp Qi och det ger en fantastik känsla i mig. I love it! Jag har lärt mig massor av olika övningar för att få Qi att flöda. 

Kursen har väckt en hel del tankar om hälsa och kärlek och nyfikenheten har väckts för att lära mig mer. Jag vill veta allt och jag vill må ännu bättre. 

Jag längtar hem för att göra allt jag har lärt mig och praktisera det och få in det i min vardag. 

En underbar och fantastisk kurs i att upptäcka Qi i världen! 


Jacqueline Styren Glastra

Jag förundras över hur många sidor anteckningar jag har från en fyra dagars kurs! 

Kontinuerlig värme och inspiration med en stor portion kunskap och hopp. 

Suryas visdom och mänsklighet guidar oss deltagare till oss själva. Tack!


Gunilla Altin

Qigong är magiskt! Jag har fått skapa, känna, ta emot, rensa, leka, bolla och healat med hjälp av min Qi. Att få igång energiflödet i kroppen känns väldigt helande. Tack för ännu en fantastisk utbildning.