Omdömen grund

Deltagaromdömen

Deltagare om utbildningen


Skrattande gruppbild
Sundsvall grupp 1
IMG_4779
Mathilda spagat
IMG_9563


Jessica Östberg

"Grundutbildning har givit mig så mycket mer än jag trodde. Både positioner, tips på hur jag själv kan lägga upp och forma min undervisning efter vad jag vill ge till eleverna, dessutom all filosofi, alla kloka tankar och ord, och alla fina samtal i gruppen. Utbildningen har för mig inneburit att jag känner mig mycket mer säker i min roll som yogalärare. Jag har fått verktygen till att undervisa fullt ut! På det personliga planet har utbildningen fått mig att tänka så många nya tankar om vem jag är och vem jag vill vara. Jag skulle absolut rekommendera denna utbildning varmt till alla som vill hålla yin-yogaklasser! Surya är en person som ger oerhört mycket av sig själv i undervisningen och mycket kunnig inom yin-yogans område. Han är också en person som sprider värme, lugn och glädje omkring sig."


Sofia Jonsson

"Jag tycker utbildningen var jättebra! Du har verkligen fått med allt och lite till som man kan behöva för att börja utöva yoga/yinyoga. Kompendiet är super, det är gediget och nödvändigt för en som mig, nybörjare. Jag kommer att återgå till det flera ggr och använda det som en uppslagsbok."


Pia Stider

"Den här utbildningen är inte en utbildning, den är en resa i att vara människa och en del av vår vackra natur. Den läker sår och öppnar dörrar. Framförallt hjälper den mig att vara den jag är och på köpet blir jag godkänd att leda andra på samma resa."


Eva Rundberg

"Det är omöjligt att beskriva hur bra utbildningen/dagarna varit för en som inte varit med. Jag visste att det skulle bli bra men dessa dagar har slagit mina förväntningar med råge. Jag hade inga planer på att undervisa efter kursen, tänkte gå den för mig själv som en boost och fördjupning. Nu tänker jag sätta igång så snart som möjligt i någon form att instruera andra. Du har erbjudit oss kunskaper både brett och djupt! Surya som lärare: "Elva av tio".


Marie Lager

"Surya är oerhört pedagogisk och skapar en trygg plats för lärande och reflektion. Utbildningen har för mig varit personlig och känslomässig. Det är många spärrar och låsningar som släppt.

Jag upplever att jag nu har en stor väska med verktyg och självförtroende att leda yin yoga."


Anja Pålsson

"Jag tycker utbildningen varit bra sammansatt. Faktiskt jättebra! Vi har berört allt som känns viktigt och alltid med ett filosofiskt skimmer. Utbildningen är väl sammansatt av teori som går långt tillbaka samt nyare forskning. Den praktiska delen har varit pedagogisk, handfast och mycket lärorik. För mig har kursen äääntliiigen och på riktigt fått mig att kunna släppa egot, känna in och lyssna till mig, till min kropp. Fantastiskt skön och fri känsla! Materialet är byggt av erfarenhet, forskning och ett stort mått klokskap, Pedagogiskt. Snyggt. Kompetent. Surya är en underbar människa! Lugn, trygg, kompetent, rolig, glad, medveten, lyhörd, pedagogisk, mjuk och massor mer. En fantastiskt filosof som älskar mycket."


Gunilla Altin

"Kan yinyoga vara något för mig? Efteråt blir mitt svar - självklart. Inte bara för mig utan för många fler! En fantastisk, djup, tillåtande, lärorik, inkännande, varm, mjuk, energigivande och inspirerande grundutbildning. En ny väg på min egen resa. En väg som gett mig nya insikter och påminner om de som så lätt drunknar i vardagen. Jag kommer att ha stor nytta av mina kunskaper framöver. Väldigt fina föreläsningar och praktiska övningar. En underbar kursbok! Surya - alltid lika enkel och rak. Tack!"   


Marita Dahlby

"TACKSALIGHET = ett ord för denna utbildning. Överväldigad och finner nästan inte ord... Men hög kvalitet, rikt innehåll och mer än väl genuin grundutbildning i den mjuka vishetens väg = yinyogalärarutbildning som jag kommer ha och redan har stor nytta av, både för egen del och för att lära ut. Utbildningen har påverkat mig på flera sätt men att få utöva Suryas yin yoga 2 gånger per dag påverkad mig så att jag dag 3 upptäckte att jag "har inte ont någonstans" (vilket jag har sedna många år). Denna insikt innebär att jag har blivit ännu mer säker på yin yogans positiva effekter även på långvariga djupt liggande spänningar, både mentalt och rent kroppsligt.

Nu har jag dessutom fått/skaffat mig flera verktyg och variationer av positionerna, som jag kan använda direkt i min verksamhet på mitt hälsocenter på Gotland. Stort tack för allt du förmedlar Surya och tack för sättet som du förmedlar alla dina visdomar.

Materialet är genomtänkt både innehåll och struktur. Stort plus för papperskvalitet + spiralbindning. Extra bra kvalitativ anatomi med AnnaCarin Gustafsson och ett stort plus/bonus med Annett Hessel som assistent. Surya du är så bäst! Tack, tusen tack."


Silje Moen

"Svärt bra! Men jag kommer hit med nästan 400 timer yogalärarutdanning, og jet vet ike om det hade värt lika bra om dette hade värt min aller förste utdanning... Veldigt fint att vi har fått gjöre så mye yoga. God ide med "Sharing Groups". Fantastisk yoga-anatomi förste dagen.

Disse dagene har stryket meg i troen på at jeg trenger yinyoga i tillegg till min yang-praktis, og de har gitt meg verktöjene till at förstå hvorfor jeg och flera med meg - trenger mer yin. Jet har speciellt satt pris på kunskaper om fascia, om vagusnerven og om det fysiologiska aspektet rundt det parasympatiske nervesystemet. I tillegg har kurset fått meg til å innse at jeg behöver å mykne mer."


Anders Nylander

"Omvälvande! Jag sökte mig till kursen för att fördjupa min kunskap om yin men hade ingen föraning om dess bredd och djup. Jag har praktiserat en del yin (vid sidan av väldigt mycket yang yoga och andra yang orienterade aktiviteter) och uppskattat stillhet och den sköna känslan i kropp och själ efteråt. Men jag inser att jag i vanlig ordning strävat efter att ta i maximalt i varje moment... Jag känner att min insikt och förståelse för yinyogan radikalt har förändrats - nu känns den viktigare och mer nödvändig som komplement/motvikt till all yang i mitt liv.

Jag upplever att Surya skapat en unik och kärleksfull stämning i gruppen och delat sina kunskaper på ett tydligt, lättsmält och prestigelöst sätt. 5 stjärnor av 5 till Surya!"


Nina Elm

"Helt fantastisk vecka! Underbar plats, miljö och underbara människor. Jag har fått en djupare förståelse om min kropp och på så vis en ännu djupare förståelse om mig själv och en helt ny acceptans. Jag har fått utrymme att landa och finna balans samt möta andra, fått dela med mig och ta del av erfarenheter och liv. Utöver detta har kursen givit mig en gedigen förståelse om yin yogans väg såväl som dess innersta kärna. Surya, tusen tack, din precence talar för sig själv. Annett, tack för ditt stöd och för att du delar med dig. Namaste"


Ann-Charlotte Jensen

"Utbildningen har varit intensiv och otroligt givande. Den har påverkat både kroppen och sinnet positivt (helheten). Min intention med yogan har blivit tydligare och jag har fått fina verktyg och råd för att kunna dela med mig av yin yogans skatter."


Lars Renström

"Så har en tid gått och jag har fått en distans till den omtumlande resan jag gjorde i juni månad. Allt vi gjorde den veckan finns kvar inom mig som små frön som ”poppar upp” emellan åt. Jag skrev tidigare att det hela känns om en ”frälsning” och det gäller fortfarande, det som kommit till är en viss rädsla för att ”komma ut” fullt dvs ta steget från det liv jag levat som i mångt å mycket påverkar mig destruktivt. Jag har jobbat mycket och stressat en hel del och jag är inte alltid speciellt snäll mot min kropp och min omgivning. Utbildningen har för mig inneburit en insikt över att det liv jag levt och till viss del lever inte alltid är det liv jag vill leva. Jag behöver mera snällhet framför allt mot mig själv. Inom mig finns det numera ett inre lugn och en större livsglädje, jag är mera lyhörd för de signaler skickar ut och jag lyssnar i större utsträckning på dessa signaler.


Jag har varit på många utbildningar genom åren, både korta och långa. Jag har således mött många pedagoger och föreläsare, alla med skiftande kvalité och brister. Ofta faller utbildningarna på föreläsarens trovärdighet dvs inte kunskapen om aktuellt ämne. Din styrka som lärare är tillämpningen av Yin Yoga i dagens samhälle - du framstår inte som fanatisk utan ser pragmatisk på tillämpningen, det gör att yogaformen känns tilltalande för mig som elev - oavsett vart jag befinner mig. Du kan således svara på de frågor vi ställer och du kan leda oss deltagare framåt under utbildningen utan att det känns stressig eller att det inte passar in. Jag har aldrig varit på en utbildning där handledaren/föreläsaren/läraren varit så förberedd som du var. Du hade björnkoll på vart vi var och vilka behov vi hade utan att för den skull fastna i någon frågeställning. Uppskattar att du gav oss tid att prata med varandra! Du involverade oss i utbildningen så att vi tillsammans kunde leda oss vidare - det var VI, under din ledning, som gjorde att utbildningen blev så bra som den blev. Det är litet som UGL utbildningen (Utveckling, grupp, ledare - försvarets ledarskapsutbildning) där upplever man allt under utbildningen, det gör att man verkligen lär sig något och framför allt kommer ihåg innehållet. Tack för att du kom in i mitt liv, livet har blivit yoga. Jag har fått en ny mening med mitt liv, det går lite långsammare och jag ser positivt i allt!

Otroligt men sant."


Susanne Ytterberg

"Mycket bra utbildning, jag lärde mig oerhört mycket fast det knappt kändes som en utbildning. Jag har fördjupat min egna praktik, mer tålamod och en djupare känsla i varje yinyoga pass. Numera är yogafåtöljen en daglig practice och den ligger alltid framme. Inom kort kommer jag att ha egna klasser. Jag är så glad att jag gick utbildningen, nu ska jag forska vidare i hur träningen kan hjälpa vid fibromyalgi. Jag var orolig om min kropp skulle klara av utbildningen, men det gick väldigt bra. Jag hoppas kunna sprida kunskapen vidare."


Ellenor Allanson

"Mycket givande. Både teori och erfarenhet (prova/ vara i). Varm grupp där det delades och stöttades. Yinyoga upplevelsen blev väldigt stark. Djupare insikt i människa. Balanserande.

Bearbetat mig.Surya ger av sitt hjärta, erfarenhet och kunskap. En del av gruppen. Lyssnar och tar in. Yinyoga med Surya är verkligen yin."


Denise Keyser

"Grundutbildning i yin yoga var väldigt bra och gav verkligen mersmak, vilket leder till att jag kommer att läsa fler av modulerna på sikt! Den har inneburit en ännu djupare förståelse av balans!"


Helen Hansson

Utbildningen var fantastiskt bra. Den gav mig en ny förståelse och insikt i vad yin-yoga egentligen innebär, vad den vill förmedla. En aha-upplevelse. Känner en större ödmjukhet och tacksamhet inför livet och tillvaron. Också en fascination över hur kroppen fungerar, alla mekanismer och delar som ska samverka. Och en tankeställare- hur behandlar jag den. Behöver bli lite snällare mot mig själv. Kursen påverkade mig mer än vad jag kunnat föreställa mig. Fascinerad över hur det påverkar mig mentalt och emotionellt. Yin-yogan är så otroligt kraftfull. Har gjort mig ännu mer nyfiken, vill fördjupa mig ännu mer. Så nu har jag anmält mig till övriga moduler.


Elin Scott

"Jag visste ingenting om läraren eller lokalen utan tyckte bara att utbildningen verkade passa så bra in i mitt livspussel. Jag kunde inte ha hamnat mer rätt. Den här grundutbildningen är en resa, en resa mot var helst du är menad att gå härnäst. Med levandegjorda perspektiv om anatomisk intelligens, filosofiska logotyper och praktikens rötter gestaltar Surya klass efter klass med en ständigt närvarande röd tråd som knyter allt till Yin & Yang och livskraften Qi. Mycket kompetenta lärare och härligt fascinerande innehåll som stimulerar yogisar på alla nivåer. Sista dagen av kursen tog mitt liv en vändning som jag inte ens visste att jag behövde. Mitt hjärta har expanderat och visar mig vägen tydligare än aldrig förr.


Materialet är estetiskt tilltalande, tydligt strukturerat, välformulerat och generöst med digitala tillägg!


Surya är en ny favorit! En djup respekt för denna lärare bor i mig. Den första som rått kursdeltagarna att träna på att även stänga igen efter att yinyogat kroppen och själen till ett djupt och sårbart tillstånd. Varm, kunnig, ödmjuk och rolig! Tack igen Surya för en fantastisk resa!

Det fortsätter bubbla upp insikter som mitt undermedvetna tagit med sig från kursen!"


Marie Fallström

"Surya är den finaste och varmaste människa jag har träffat och med stor kunskap och humor förde han oss alla genom den här utbildningen med både fast och mjuk hand. Det finns så mycket att hämta på så många olika plan, så alla kan gå den, oavsett om man är yogalärare sedan länge eller förhållandevis ny inom yoga och vare sig man tänkt undervisa eller vill gå den för sin egen utveckling. Jag har fått en helt annan förståelse för yinyogans själ och hjärta, men också för själva anatomin och tanken bakom de olika positionerna. Kompendiet som ingår är väldigt vackert och väl genomarbetat och tar upp alla delar av kursen. En stor bonus med den här kursen är att man kan få Surya-kramar varje dag - världens bästa kramar."


Maria Montague

"Grundutbildningen var väldigt gedigen, jag fick en stabil grund att utgå ifrån, oavsett om det kommer att vara för min egna praktik eller om jag så småningom kanske förmedlar yinyogan till andra. Utbildningsdagarna har fått mig att känna mig allt säkrare på att den inslagna vägen djupare in i yogan är rätt. Helt enastående generöst kursmaterial, så väl sammanställt och genomarbetet och extra fint att du så tydligt satt din egen prägel på det.


Är bara superglad över att jag bestämde mig för att gå en yinutbildning just hos dig på Hjärtat.

Jag hade surfat runt lite och hamnade på din site, eller om det var så att det kanske dök upp i mitt facebook-flöde? Hade inte hört talas om vare sig Hjärtat eller dig innan, men fick en bra känsla, att det skulle vara värt att åka till "andra sidan" av stan och upptäcka något nytt. Den känslan visade sig vara helt rätt! Mitt i höstmörkret dök Solen upp! Är så tacksam över att ha hittat ett nytt härligt sammanhang där jag tillsammans med andra kan fortsätta att gå den mjuka vishetens väg. Tack för det!"


Otto Hildeng

"It's incredible how much one can get into a 50 hour course. I think the course had a nice balance between personal practice, practical guidelines for teaching, and the spiritual and scientific theory of the practice. Signing up for the course for my own sake, by the end of the course I felt both the desire and capability to share some of this "soft wisdom". I feel confident in creating a personalized routine for my own needs, and will definitely have yin yoga as part of my everyday life. Check! I am also eager to start spreading the goodness!

Surya is amazing. As a teacher, Surya is stellar. I'm glad I signed up!"


Josephine Barksell

"Yin Yoga TT grund hos Huddinge Hjärta är en mycket bra, gedigen utbildning för den som vill förkovra sig i Yin Yogans fantastiska värld. Jag blev glatt överraskad över hur mycket den gav mig både på ett personligt som på ett professionellt plan och jag fick redskap att arbeta och föra denna kunskap vidare till mina egna deltagare.


Jag kan varmt rekommendera utbildningen och särskilt Surya som hjärtligt delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper och skapar trygghet hos deltagarna!"


Gunilla Jonasson

"Utbildningen har ökat min ödmjukhet till mig själv, min förmåga att älska livet mer och gett mig  en större förståelse för min kropp och mina känslor. Tack!

Jag vet ingen annan lärare som Surya. Han har en otroligt meditativ röst vid yin yoga passen med en blandning av instruktioner till olika positioner och små berättelser där ett tema finns. Det är en variation som verkar oändlig."


Sanna Kesselfors

"Jag tycker att utbildningen har varit enormt lärorik, djupt genomgående och ambitiös. Den har varit intensiv men ändå lyckats att hålla en pedagogik som varit lättsam och härlig att ta till sig. Det har varit tydligt men framför allt roligt att gå denna utbildning. Kursen i sig har, förutom att jag nu är utbildad yin yogalärare, betydit mässar för mig och min personlig och andliga utveckling. Jag komma förmodligen att tacka mig själv livet ut för att jag valde att göra denna resan. Jag tar med mig så mycket nu kunskap, kraft och inspiration för framtiden och bäst av allt är att ha hittat nya vänner att dela glädje, tårar och skratt genom livet med. För det är jag otroligt tacksam.


Emmy Nerf

"Utbildningen har för mig givit mig en större förståelse för mysteriet, det vill säga mig själv, det vill säga den villkorslösa kärleken. Jag har landat i att jag genom min närvaro kan påverka min upplevelse, alltid. Utbildningen har varit så mycket mer än en yin yogautbildning. Det har varit en Emmy-utbildning.

Manualen är grym! Så himla fin och välarbetad. Jag uppskattar den redan och kommer att använda den som min trygghetshandbok för framtida klasser."


Olga Claesson

"Det finns inga ord som beskriver dessa dagar. Det är en resa. En resa in i sin kropp. En resa in i sin själ. En resa som för en till nuet och kanske framför allt en resa man gör tillsammans. För mig har den inneburit så mycket mer än att lära sig positioner. Filosofin i yin yoga delad av en otrolig lärare och människa - har hjälpt mig att hitta mig själv tillsammans med andra. den har gett mig ovärderliga verktyg som jag kommer att ta med mig genom hela livet och vara evig tacksam för. Om du inte går denna utbildning för att bli lärare - gå den för dig själv!


Surya är mer än en lärare. En av de största anledningarna till att jag valde att gå denna utbildning är för att jag inte var lika intresserad av yin yoga som jag var av Suryas yin yoga. Så lär han en så otroligt mycket bortom yin också. Egentligen kan man säga att han är en livslärare. En livslärare full av visdom och kärlek."


Elisabeth Toth Lagh

"Det har varit en mycket bekräftande utbildning. Mycket fakta blandat med personliga erfarenheter och olika inlärningsmetoder: film, text, praktik, diskussion.... Allt har tillsammans skapat en helhet som jag känner mig trygg i att vidareförmedla till studenter som kommer på en yinklass. Att dessutom få göra 90 minuters yin yoga två gånger om dagen har definitivt höjt förståelsen för den egna kroppens anatomiska  förutsättningar. Att få studera andras kroppar har höjt förståelsen för olika kroppars förmåga att utföra eller inte utföra vissa positioner samt hur man kan tillrättalägga för kroppar som begränsas mekaniskt eller anatomiskt. Jag är väldigt glad för att jag fått möjlighet att investera i mig själv under 6 dagar.


När det gäller Surya som lärare gör ord ingen rättvisa. Det finns för mig ingen annan som jag upplever så autentisk, genuin och kärleksfull som dig. TACk, TACK, TACK.


Om du vill åka hem med en champagneflaska, sol och en pussmun - Gör en yinutbildning!"

(Edit: Begreppen förstås först efter genomförd utbildning.)


Anna Imbia

"Världens bästa TT. Jag har erfarenhet från några andra TT's och tycker att denna skiljer sig helt från tidigare. Jag är van att sitta och läsa och planera på kvällarna och att sömnen blivit lidande. Oftast med lite nervositet och med ett trött sinne. Sättet som denna utbildning har varit upplagd på och utförd på, har gjort mig lugn, utsövd och nyfiken. Suryas sätt att utföra TT på tror jag är ett fantastiskt sätt att lära sig på och att lära för livet. Dessa 6 dagar har träffat mig rakt in i hjärtat för att stanna och frodas. Jag är så tacksam och längtar redan till nästa modul.

Funderar du på en TT så är det den här du skall gå!" 


Nicole Nyholm

"Utmanande. Trygghet. Kärlek. Glädje. Balans. Harmoni. Ljus. Tacksamhet. Mindblowing. Utbildningen har varit helt fantastiskt, den har inneburit en kroppslig och själslig resa som känns ovärderlig. Massa nya insikter, något visare och massa massa kärlek och tacksamhet både till mig själv och till alla runt omkring mig. Lämnar utbildningen med starkare livsglädje, mer energi, harmoni och balans och en längtan efter att få dela med mig av alla nya insikter och alla den vishet som Surya har delat med oss på kursen. Tar på mig uppgiften att få fler att inse att de behöver yin yoga och att de behöver lite Surya i sina liv."


Pernilla Oliw

"Utbildningen har varit bästa tänkbara med tanke på den attityd som varit tillåtande och yin rik genomgående. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna tillgodogöra mig så mycket att jag skulle känna mig trygg med att ha en yogaklass, men det gör jag. Jag till och med längtar efter att få vidarebefordra yin yogans vishet. Suryas förmåga att få allt på plats och att lyfta precis det som känns inom en just då, är unik."


Anette Helenius

"Insikter, trygghet, värme, kärlek, gemenskap."

"Sharinggrupperna har varit fantastiska. Att påminna sig om att var och en av oss är unik, men ändå så lika. Ett fint sätt att lära känna varandra djupare."

"Tack för de här fantastiska dagarna!"


Madelene Carlsson

"Utbildningen startade en inre revolution som fört fram mina känslor filtrerat. Jag är mer från hjärtat i mina relationer. Det är en fantastisk utbildning som givit näring till kropp och själ. Lugnet har skapat ringar utåt till familjen. Resan fortsätter."


Monika Haglund

"Utbildningen har varit helt underbar. Känslan av att komma "hem" inom mig. Att landa och samtidigt djupdyka i kroppen, i själen och i hjärtat. Delar jag länge lagt till sidan, min kreativitet, väcktes till liv. Sånt jag älskar och har passion för berördes på djupet. Allt kändes så Rätt. Rätt tid. Rätt plats. Rätt grupp. Rätt lärare. Rätt på alla sätt. Så vackra påminnelser och så kärleksfull energi. Det har varit så lärorikt och givande. Det var ett rungande Ja innan när jag såg utbildningen och ett ännu större JA efter! Är så tacksam."

"Älskar den tillåtande energin, att få vara precis den jag och alla är. Så befriande. Det har varit så lärorikt, intressant, givande och roligt."

"Det har känts extra bra att det är kravlöst. Surya är väldigt ödmjuk, rolig (många härliga skratt) och väldigt inspirerande. Han bjuder på värme, kramar och acceptans. Här är verkligen alla välkomna som dom är. Det är så befriande."


Tina Erang

"Mycket bra grundutbildning i Yinyoga! Har verkligen fått en djup förståelse för hur viktig Yinyogan är för mig (och för de flesta människor i dagens stressiga värld, samhälle). Vi har fått med oss inte vara kunskap om yin, fascia, och kroppens funktioner, utan även livsvisdom!

En fantastisk utbildning! Är så tacksam för allt du delat med dig av Surya!

Utbildningen gav mig mycket mer än jag trodde.

Mycket bra också med gästläraren AnnaCarin med anatomin." 


Chris Ninalga

"Jättebra blandning av filosofi, yogahistoria, teori, anatomi, praktik och pedagogik. Vi har hunnit med mycket och det har varit en personlig resa att hitta tillbaka till mig själv."


Ana Ozanic

"Eftersom min yogapraktik är en del av min andliga praktik så har yin yoga grundutbildningen varit transformerande på flera olika plan. Jag känner mig inte som samma människa som jag var innan jag började grundutbildningen. Utbildningen är helt fantastisk och har omfattat allt och ännu mer. Praktik, visdom, kärlek, tårar, vänner, allt. För mig personligen har den inneburit transformation och djupare insikt om vem jag är och vad jag vill vara.

Jag vill rekommendera utbildningen till alla som vill utöka sina kunskaper i yin yoga, få en filosofisk inblick som genomsyrar hela utbildningen, träffa fantastiska människor och få en trygg stabil grund som yogalärare.Det finns inga ord för att beskriva utbildningen rättvist, den måste upplevas!"


Ingela Johansson

"Utbildningen har haft ett större djup, mer innehåll än jag förväntade mig. För mig har utbildningen hjälpt mig en bit in i mig själv. Våga stanna upp lite längre, släppa taget och känna efter vad som händer då. Men jag har också blivit varse om att jag har en stor "kunskapsbank" som jag känner stor tacksamhet över att jag fått hjälp att synliggöra. Jag känner mig nyfiken på att utforska livet igen! Och ett stort tack för inspirationen/uppmaningen att duscha kallt!!"


Monica Samony

"Det var helt klart for meg at skulle jeg gå en YIN utdannelse så måtte det være med Surya.

For meg er han veldig ren i det han formidler, og i tillegg er det STOR kvalitet på det han gir. 
Denne YIN utdannelsen har virkelig vært starten på en total forelskelse i yoga, og hva Yin faktisk kan bidra med er såååå fantastisk!! Surya tok meg på reiser i Yin sin dypeste form, og det var fantastisk å føle meg så inspirert og glad etter endt kurs!! Jeg har virkelig fått Yin under huden, og med et åpent hjerte og mykhet i sinnet nå så reiser jeg hjem nyforelsket og LYKKELIG! Takknemlig til meg selv over å ha valgt nettopp Surya til å være min lærer i Yin Yoga.

Ingen over, ingen ved siden. Kvalitet er et for lite ord for å beskrive det du kan få her!"

 

Iren Spreitz

"Fantastisk dagar. Jag klev in genom dörren utan förväntningar och går ut genom dörren på "Little Peace" fylld av kunskap, tacksamhet samt en djupare förståelse av yin yoga. Surya, fortsätt vara den fina själ du är! Känner mig fylld av kunskap om yin yoga och mig själv i livets resa! Tack för dessa magiska dagar!!!" 


Lise-Lotte Eklund Botvalde

"Helt fantastiska härliga 6 dagar med mycket värme och omtanke och yinyoga. Omväxlande och bra upplägg." 


Harriet Marnell 

"Fantastisk utbildning, överträffade mina förväntningar. Fått en djupare förståelse av mig själv och vad jag behöver jobba med - rädsla bland annat. Mitt knä (gammal skada) har blivit rörligare." 


Vivi-Anne Norén

"Fantastisk utbildning som jag trodde jag anmälde mig till för att hålla utbildningar i. Det kan jag visserligen göra men det blev något mycket större.


Elisabeth Marton

"Som nybörjare visste jag inte mycket innan kursen. Tack vare Suryas omtänksamma vägledning hittade jag mycket nya nivåer och jag känner stor tacksamhet att ha kunnatutvecklas i riktning mot det jag vill helst av allt - att gå den långsamma vishetens väg, för där vet jag att jag känner mig hemma." 


Bing Lu

"Jättebra utbildning. Jag har blivit inspirerad och förstått mycket som var förvirrat förut. Jag har fått en tydligare vision av vad jag skall hantera på jobbet i relationer och livet. Kursen gör mig lyckligare och visare."


Anette Janssom

"Fantastisk utbildning. Både bred och fördjupande. Har gjort mig mer intresserad och vill lära mig mer. Jag är så glad att jag gick denna utbildning. Tacksam!"


Ulrika Bergman

"FANTASTISK på så många sätt. Från att ha som intention att gå en utbildning för att bli yinyogalärare till att landa i det viktiga mötet med mig själv, mina känslor, mina rädslor och ALLT annat som är så mycket mer än bara en utbildning." 


Maria Helander

"Det här är en utbildning som du kan välja att gå med enbart huvudet - eller med både huvudet och hjärtat. Om hjärtat får vara med fördjupas kunskapen och förankras i din vardag. Jag upplever att jag vill leva, lära och arbeta med och i yin efter dessa 50 timmar. Jag har gått oräkneliga utbildningar och lika många gånger blivit frustrerad över bristande pedagogik. Surya lyckas på ett inspirerande sätt förankra kunskapen i oss elever. Ödmjuk, varm och kunnig. 

Tack. Jag går härifrån med ett skrattande och levande hjärta." 


Doris Beling

"6 dagar som både öppnar kroppen och själen både subtilt och inkännande och ibland smärtsamt. En ynnest att få tillbringa så mycket tid med Surya och få ta del av hans kunskaper och visdom, att bli ledd in på den mjuka visdomens väg och att bli påmind om att det är en livslång uppgift. Surya du är bäst! Har inte upplevt någon liknande. Namaste."


Susanne Scherrer

"En fantastisk grund att bygga vidare på. Känns så bra att få ta del av historia, bakgrund, egna erfarenheter från Surya och från "gröna boken". En i kropp och hjärta stabil grund att fortsätta utveckla. Bra balans mellan "teori" och praktik, fin känsla för när vi behöver röra oss, blanda våra själar eller få vara på mattan i lugn och ro. Underbara dagar som hjälpte mig i min intention att komma vidare och hitta min väg. Kommer fortsätta att vandra, nyfiken med öppet hjärta. Jag har delvis hittat hem till mitt tidigare lugn, till min energi och till min nyfikna lust. Känner mig lycklig och tacksam. Surya du är amazing! Generös, nyfiken på livet och människorna runtomkring. Full av erfarenhet och kunskap. Praktiskt/ mentalt och sinnligt lärare? Mentor! Guide! Medmänniska! 

En pedagogik jag verkligen uppskattar och vill möta mer i samhället. Prestationslös, öppen, seriös, inspirerar till att lära/undersöka/utforska - ständigt utvecklas - den lugna fina vägen." 


Maria Johansson

"Det har varit fantastiskt och jag vill ha mer! Det är så många saker som har  landat i mitt hjärta - till exempel att vara snällare mot mig själv i alla möjliga situationer. Den här utbildningen har tänt min gnista som yogalärare med en större inspiration och bredare kunskap och förståelse för hur olika vi faktiskt är. Surya har gett mig en ännu större förståelse för vad ordet frihet innebär.

Från mitt hjärta, tack för allt du har delat med oss!"


Olivia Setkic

"Yinyogautbildningen har givit ett enormt fint tillfälle att bromsa in och njuta av att vara och lära, men inte direkt producera. Detta är inte resans första steg men ger en enorm skjuts vidare och lust på mera. Surya har den sällsynta kombinationen av visdom, lång erfarenhet, ödmjukhet och förmåga att kommunicera allt på ett lättbegripligt sätt." 


Helena Nordvall

"Bred utbildning. Bra med filosofi och tänk bakom. Sannhet. Att det faktiskt är möjligt att vara både människa, yogi och yogalärare. Att inte säga det, utan att faktiskt lyckas förmedla det. Att vi känner att vi inte behöver sträva efter en massa ideal, utan är "good enough". Har givit mig större frihet, glädje, självförtroende som människa och som yogalärare."


Kajsa

"Utbildningen har varit jättebra. Stort fokus på "personlig utveckling" och att leva tillsammans med andra och samtidigt fått med tillräckligt om den praktiska yogapraktiken och filosofin som varit så intressant. Utbildningen har gett mig en trygghet i att praktisera yin, att det inte är hur det ser ut utan hur det känns som är viktigt, gett mig större förståelse och acceptans till mig själv och de runt mig. Gett mig två härliga helger med yinklasser, föreläsningar, trevliga och personliga möten med kursarna. Utbildningen har påverkat mig till att bli lite mer öppen och sårbar men också mera säker på mig själv."


Helén Backlund

"Om grundutbildningen tycker jag jättemycket! För mig har den inneburit en spännande resa med många nya insikter, kunskaper och upplevelser. Jag börjar känna mig själv mer, mina gränser och framför alllt Good enough. Har fortfarande mycket att bearbeta och komma vidare med, men nu med fler bra verktyg." 


Ewa Olofsson

"Intressant och lärorik utbildning. Innehållet vidare och djupare än jag väntat mig. Efter att ha slutat arbeta och gått i pension känner jag att utbildningen har hjälpt mig att hitta tillbaka till "Tid och långsamhet". Detta är inte prio i yrkeslivet. Good enough. Jag kommer definitivt att fortsätta med yin yoga. Friheten förvånade mig."


Elaine Callicoat

"Ett ord: JA!! Skämt åsido, utbildningen har varit så fantastik. Du anar inte hur många gånger varje dag som jag har tänkt: HUR kan han veta att det är exakt så som jag resonerar om allt? Exakt det som jag står och lär ut/ praktiserar med mina kunder. Så fantastiskt att få historiska och vetenskapliga och filosofiska "belägg" för min egen livsåskådning och inställning till livet och människan. Mitt företag heter DinEgenResa och dessa sex dagar är ett enormt skutt i Min Egen Resa. På alla plan. Fysiskt, själsligt, filosofiskt och andligt. Utbildningen har påverkat mig djupt. 

Surya - det är svårt att inte bli "star-struck"! Så förunderligt att du är så äkta, sann och ödmjuk med tanke på alla hyllningar som du helt säkert får motta varje dag. Du är min förebild på många sätt - varm, klok, ödmjuk och med glimten i ögat. Kärlek ger du och kärlek får du tillbaka. Förmåga att få alla att känna sig speciella."


Lotta

"Underbart. Respektlös/respektfull mix av olika stilar, övningar, synsätt etc som funktionellt sätt är "yin-practise". ME LIKE!! Här hörde jag hemma. Här fylldes även hjärtat på." 


Sari Vithari

"Grundutbildning i yin yoga har stärkt mig som individ att våga känna och titta på det sköra tillsammans med andra. Surya är otroligt kärleksfull, kunnig och inkännande för gruppens behov. Tack för fantastiska dagar då kropp och knopp fått själsligt kroppsligt och mentalt helande."


Yogastudion Umeå

"Första kullen utbildade yinyogalärare i Umeå. Vilken resa! Vi är sååå nöjda! Tack Surya för en utbildning i toppklass."   


Anonym

"Mina sista kvardröjande tvivel inför yin-yoga har bytts till en djup övertygelse att yin-yoga och filosofin bakom är något jag kan ställa mig bakom och vara en del av. Känner mig mer modig nu efter ditt förhållningssätt under kursen, där du verkligen fick mig att känna mig fri att utforska yin-yogan i min egen kropp och tanke. Min målsättning är att försöka förmedla denna frihet och tillit till den egna kroppens intelligens."


Kursen har påverkat mig på många plan. Inför kursen var jag inne i en period av mental stress där jag upplevde mig vara i en djupgående låsning, både intellektuellt, själsligt och kroppsligt. Under kursen upplevde jag flera stunder med djupgående frigörelse av kraft och livsglädje som jag inte känt på länge.


Dina ord känns förankrade  och genomsyrar dig som person och lärare. Du lyfter också fram detta att vi som människor inte är perfekta - det handlar mer om en strävan och en nyfikenhet."


Ellen Beate Dyvi

"Jag var veldig fornöjd med utdanningen og opplever den som en viktig investering i mitt liv helt enkelt. Utdanningen är omfattande og samtidig så genialt oppbygget at det har värt lett for mej å fölge med på allt. Det har värt en god miks av kjente og nye ting, satt sammen på en, virker det som, godt gjennomtenkt måte."


Susann Lidberg

"Materialet utmärkt, väl genomtänkt. Grundutbildningen känns genuin. Bra, noggranna genomgångar av positioner samt yin yogans historia, anatomi, tankar, förhållningssätt med mera. För mig känns det som att jag lättare kan undervisa andra. Frihet att göra det på mitt sätt."


Anonym

"Surya är en otroligt kunnig, pedagogisk och generös lärare. Att yin yoga är hans väg är tydligt och det spiller över till hans elever. Tack!! Längtar nu till att smälta detta och låta det sjunka in på djupet och är redo för modulen "Yin yoga extra allt" om ett år!"


Charlotte Wahl

"Så tacksam för den här utbildningen. Känner att bitar fallit på plats och att jag kan ta med mig yin yogan ut i (o)verkligheten såväl för egen del som att inspirera andra. Surya sätter en fin och tillåtande ton med mycket kärlek och skratt blandar han allvar med lekfullhet på ett lättsamt sätt. Han gör det omöjliga möjligt och det svåra enkelt."


Jacqueline Glastra

"Jag anmälde mig till den här utbildningen som en idé att gå en vidareutbildning i yin yogaundervisning. Under utbildningens igång så blev detta till något som jag gjorde, och gör, bara för mig. Och det blev på många sätt en kurs i personlig utveckling. Jag känner väldigt starkt att jag var menad att ta den här kursen för min skull. Att undervisa är inte längre målet, att nå ny förståelse och kärlek till mig själv blev det nya målet. Utbildningen har gett mig nya verktyg att hantera livet med kärlek och medkänsla. Att släppa.

Surya ser, Surya Älskar, Surya tar varmt emot konstruktiv kritik och bjuder in till total tillit. Han är även rejält påläst och en toppenbra lärare. Tack. Vi ses på fler moduler!"


Jenny Horn

"Jag tycker att utbildningen har varit väldigt bra! Tydligt och strukturerat upplägg. Bra schema med lagom mix av teori och "praktik". Det har rymts mycket på kort tid!

För mig har kursen inneburit att hag fått en otroligt fin känsla för vad yin yoga är för något. Jag som är "nybörjare" i detta sammanhang, har lärt mig hur jag har en yin-syn på asanas som jag tror kommer vara till nytta både i min framtida yin-praktik och i min kundaliniutövning - för att inte tala om livet i stort! Kursen har vidgat min vyer även när det gäller yogisk filosofi."


Kerstin Nyström

"Grundutbildningen har varit lärorik och ökat min förståelse för yin yoga.

Yin yogan är mycket varsam och tillåtande - den blir en kärlekshandling till mig själv och i förlängningen till min omvärld."


Therese Westerlund

"Utbildningen var helt magisk. Så mycket mer än Yoga positioner. Anatomi, filosofi och spirituella tankegångar samt hur god hälsa inte bara handlar om kroppsträning.

Jag är glad att jag valde just denna utbildning med Surya. Så mycket värme och bra diskussioner. Längtar redan till nästa modul."


Sanna Åhs

"Jag tyckte om att få djupdyka i yinyogans värld och därmed få göra egna reflektioner kring mig, mitt förhållande till min kropp och min omvärld. Den har inneburit att jag under, mellan och efter haft en större medvetenhet om min kropp och min andning än tidigare. Jag har också fått ett annat förhållningssätt till yang, och kunnat utnyttja den kraft som uppkommer i t ex dynamisk yoga. Tänker på syftet med min aktivitet mer nu.


Surya, jag gick in i elevrollen helt och hållet och lät mig guidas. Det beror på att jag ser hur du gjort en egen process av det du kan och att det är integrerat i ditt system. Som jag sa är definitionen av en skicklig och framgångsrik lärare en person som genuint bjuder in och stöttar sina elever att ta del av en ny kultur, vilket förutsätter att man både har ett välvilligt och oegoistiskt förhållningssätt till sina elever i kombination med att man är en del av kulturen och gjort den till sin egen. Där är du utan tveksamhet och det har varit en ynnest att få njuta av att vara elev en stund och få njuta av mina lärupplevelser."


Pia Pohjakallio

Grundutbildningen i Yinyoga var minst sagt omvälvande. Att under 3 dagar (dygn) helt ge sig in i denna avkännande inkännande värld där mycket lockas till ytan var något som tog mig 2-3 dagar återhämta mig från! Inför den andra helgen var jag beredd och såg till att vara nästan helt ledig dagen efter sista kursdagen. Det för mig är ett tecken på att kursen verkligen omvandlat mig. Erfarenheterna är egenupplevda och ödmjukheten inför såväl mig själv som min omgivning är stor. I min (dans) undervisning märker jag ett lugn som inte varit där tidigare och jag planerar att ha Yin-stunder i mina (dans)kurser som löper över flera heldagar.

Materialet för kursen är brett och fångar upp flera aspekter av praktiken på ett personligt sätt. Tillsammans med samtalen på kursen och anatomidelen blev det helt perfekt!

På första kursdagen fick vi höra om den "förvirrade professorn", något som var otroligt skönt och befriande och öppnade upp för en avslappnad stämning i den breda gruppen. Då jag tidigare tagit klasser för dig så visste jag ju liiite vad som fanns att vänta, även om det förstås var mycket mer fördjupat. Du är en så otroligt fin lärarperson som känner vad som behövs och var gränser kan behöva dras på ett mjukt sätt. Det var perfekt att ha en dag med "gästande" anatomi i form av denna brett kunniga Anna-Carin :)

Underbart initiativ och välbehövt. Ska styra åt att gå flera moduler ur denna fina utbildning!


Anna Andersson

"Jag tycker utbildningen var över mina förväntningar på en TT. Jag uppskattade den avslappnade attityden gällande att lära ut och att praktisera yin. Samtidigt kombinerades det med massor av kunskap, information och egen erfarenhet av att lära ut. Jag har utövat yin en del men under TT fick jag mycket mer kunskap, förståelse och ett existentiellt/filosofiskt sammanhang för yin som praktik.


Jag är så nöjd med att jag valde den här utbildningen av alla yin TT som finns, just för Surya som lärare. Du förmedlar ett lugn och avslappnad attityd kombinerat med skratt och samtidigt bjuder du på massor av kunskap och erfarenhet från livet, yogapraktiken och lärarutövandet. För mig var det en stor tillgång att du har så bred kunskap inom olika traditioner och väver samman, jämför och hittar likheter/skillnader och därmed öppnar för varje individs egen yogapraktik utifrån kroppens förmåga, sina mentala gränser, känslomässiga utmaningar och hjärtats öppenhet. Tack! Jag hoppas att vi ses snart på någon av de andra kurserna."


Cynthia Obliga Ibanez

"Fantastic education. Information and practice are provided in a smooth, gentle, thoughtful, caring and compassionate way. You do not have the feeling of being overloaded with information. This education means for me awareness, depth and compassion. I believe I can teach now from a better place.


The training manual is an excellent compliment to Bernie Clark's book or a guide itself.


Surya as a teacher is a huge heart, wise knowledgeable, fun, full of humour being. Inspiring. A good listener. One ends up repeating his words as mantras without realizing. Playful. stort tack Surya!"


Anonym

"Vilken resa! Har vuxit som människa och lärt mig nya saker om mig själv och andra. Har lärt mig massor om min kropp . Att vara kärleksfull både mot min kropp och min själ."


Mathilda Hedbeck

"Vacker. Det har varit fantastiskt och jag har lärt mig så mycket och inte bara om yin, utan även om livet, kärleken och acceptans. Utbildningen har givit mig mod & vägledning samt en enorm glädje.

Finns egentligen inte ord som kan beskriva hur fin, genuin och klockren Surya är som lärare och människa.

Bland det bästa jag har gjort. Tack, tack och tusen tack! Namaste."


Eva Odefalk

"För mig har den veckan inneburit en resa in i mig själv som jag inte riktigt var beredd på. Den har tagit mig till platser jag inte besökt på mycket länge och som jag av olika skäl behövt och behöver besöka igen. Det har varit omtumlande, smärtsamt, jobbigt och väldigt väldigt nyttigt. Den här veckan har gett mig en nyckel jag länge letat efter, som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig att låsa upp ett lås som kärvat länge.

Över detta är jag djupt tacksam.

På köpet har jag fått kunskap om har nab bygger upp och leder ett yin yogapass och en gryende vilja att dela denna mjuka vackra väg med andra.

Över detta är jag också djupt tacksam.

Att dela tankar om livet och världen i min sharing-grupp har varit en helt ovärderlig hjälp på vägen på min resa. Det finns något djupt stärkande och helande i att dela sina upplevelser med andra.

Stillheten och tystnaden på morgnarna har varit fantastisk. Jag önskar att jag fick börja alla mina dagar som här. Det är som att sinnena skärps när jag tillåts att starta dagen hel, ren och ostörd.

Jag vet inte hur jag skall hitta ord att beskriva Surya som lärare. Att få dela din kunskap, din klokhet, din värme, din humor, det är inget annat än en ren ynnest!!"


Reuben Sallmander

Yin yoga TT med Surya blev en resa, på ett yttre såväl som inre plan.

Efter många år av intensiv yang-träning av olika slag blev mötet med yin yogans vara ett möte med mitt eget vara. Det icke presterande varat. Konsten att låta mig själv vara just precis där jag är just då, fysiskt såväl som mentalt, blev något som utlöste mycket känslor och inte minst acceptans.


Det var omvälvande vackert och leddes av Surya med lätt hand och klok själ. Med kärleksfull humor förmedlade Surya kunskaper från generationer med sin egen unika livsvisdom. Mycket bättre än så kan undervisning inte vara. Yin yoga utbildningens gåva är nu ett av flera tydliga redskap på min väg att försöka omfamna Helheten. Tack!


Manualen är utmärkt! För mig fungerade den mycket bra för att förankra den fysiska och emotionella kunskapen från lektionerna på ett mer intellektuellt tekniskt vis efteråt.


Vivi-Anne Norén

"Fantastisk utbildning som jag trodde jag anmälde mig till för att hålla utbildningar i. Det kan jag visserligen göra men det blev något mycket större. Det handlade om min resa, min acceptans, min medkänsla och min kärlek till mig själv. Omvälvande med många aha upplevelser och kärlek.


Surya är kärlek. Med en förunderlig och varm energi får han alla att känna sig sedda, omhändertagna och tillitsfulla. Han gör något med alla så att omtanken sprider sig och att man vågar att anförtro sig. Han har kunskaper på så många plan och leder oss tryggt och lugnt genom varje position och varje dag. Han är berget."


Magdalena Schmidt

"Utbildningen har givit mig och betytt mer för mig än jag kunnat ana och trott! Inte likt någon annan yogautbildning jag gått tidigare. Så mycket mer på djupet från hjärtat till hjärtat. Mycket nöjd och tacksam yogi som utvecklats mycket framför allt på ett inre plan som lär visa sig på ett yttre plan (yogalärarrollen och livet)."


Stina Rönnlund

"Mycket mer än 'bara' en yogalärarutbildning. Gav förståelse, nya insikter och goda vänner."


Caroline Källmin

"Utbildningen har varit jättebra. Den har framförallt gett mig en ännu större kärlek till yinyoga."


Annika Björklund

"Det jag sökte har jag fått och mycket mer. Omväxlande, rolig och väldigt lärorik utbildning på många plan. Generöst av Surya att dela med sig av allt material digitalt."


Åsa Furn

"Jättefin utbildning. Jag har känt mig lätt i både själ och kropp trots intensiva och lärorika dagar." 


Sirpa Luusua

"Så bra!!! Alla borde gå den oavsett anledning. Yoga själv eller lära ut till andra! Det har för mig varit en ögon (och hjärt) öppnare. Vilka underbara och självläkande dagar. Vilka energier som frigjorts i mig, i både tankar och kropp. Ge dig själv en present, ge dig själv en yinyoga utbildning med Surya." 


Katarina Bergsten

"Utbildningen har gett otroligt mycket och påverkat mig på flera sätt. 

- På samma sätt som jag i yinyoga ska känna efter hur positionen känns för mig, ändra lite för att det skall kännas ännu bättre, på samma sätt skall jag känna efter i livet. Stora och små situationer, händelser eller bemötande - "Skruva" lite för att få dem att kännas ännu bättre. Faktiskt ta mer plats pch tycka att det jag tycker är viktigt.

- Att vara i det obekväma, läskiga, smärtsamma en stund för att se det som utveckling och ett kärleksfullt sätt att älska och vara tacksam för att jag får träna på det.

- Att tänka Yin och Yang gör livet mer helt, logiskt och lättsamt.

Surya.... men alltså wow! Om jag inte riktigt förstått innan utbildningen varför jag skulle gå den, förstod jag det så snart jag lyssnade till dig! Det var ett så fint kvitto på att allt jag tänker, reflekterar kring och känner har en mening. Du är en sann lärare!"


Violeta Petrova

"Grundutbildningen var fantastikt bra. Grundlig med lättsam att förstå. Tack för att du finns Surya! Du är en sann lärare! Ödmjuk! Att vara din elev är en ära för mig. Du ger oss frihet att vara med oss själva genom att känna oss bekväma i positionerna i lärandet." 


Lotta Bergström Alm

"En fantastik utbildning som gett mig en djupare insikt och förståelse för yin yoga. Kravlöst och inkännande vad som är det rätta just för mig." 


Anonym

"Jag är på väg tillbaka igen till ett liv där jag är här och nu. Att vara utan att behöva prestera och sträva hela tiden, att känna att jag duger utan prestation. Utbildningen har påverkat hela mig oerhört mycket, till en lugnare vardag där jag "hör" mina medmänniskor utan att vara fast i allt som händer i mina tankar hela tiden.

Mitt nya mantra som jag antagligen aldrig kommer att släppa är - Jag är bra och alldeles underbar precis som jag är! Tack Surya!" 


Melinda

"Utbildningen har varit härlig och mjuk. Jag uppskattar den lugna stämningen och avslappningen. Jag har fått med mig mer än jag förväntade mig och tycker om grunden med filosofin. Det känns tryggt att själv hålla i klasser och jag ser fram emot göra det på mitt sätt. Jag har fått en fördjupad syn på och förståelse för vad yin kan göra och fortfarande har jag bara skrapat på ytan. 

Surya har ett fantastiskt engagemang som verkligen syns i allt han gör. Det är inspirerande att se hur han brinner för det han gör och kärleken som ligger bakom kursen." 


Marie Westin

"Denna ubildning har verkligen varit en resa både inom yinyogan men även i mig själv. Utbildningen har väckt många tankar om hur vi lever och vad som är viktigt just för mig. Jag skulle varmt rekommendera alla att gå denna." 


Erika Olofsson

"Utbildningen är fantastik. Bra upplägg och variation, bra blandat teori och praktik. Den har påverkat mig väldigt positivt både fysikt och psykiskt. Känner mig lugnare och mer tillfreds. Det är fint att bli påmind vem man är och vad man kan. 

Jag vill ha mer! Av Allt! Kunskap, yoga, filosofi, sharing, positioner, smärta, glädje, lycka, lugn, ro och naturligtvis den mjuka vishetens väg. 


Camilla Jonsson

"Utbildningen har satt dit den där sista pusselbiten som fattats. Jag känner mig  fri och mer balanserande efter dessa dagar."